Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De kleurentrends van nu en andere keuken ideeën

Het is vanzelfsprekend dat u bij de speurtocht naar een andere keuken op zoek gaat naar keuken ideeën. Wat zijn de kleurentrends? Welke materialen voeren de bovenhand? Wij geven u het kleurrijke antwoord!

Keuken ideeën 2019

Het uitpluizen en zoeken naar keuken ideeën vormt vaak al de helft van de voorpret. Bij elk gevonden plaatje probeert u zich overigens te verplaatsen naar de leefbaarheid van die keuken. Dit jaar is een jaar vol van contrasten.Want zwart, monochroom en bontgekleurd: alles is veroorloofd binnen de trends van dit jaar.

Interieurtrends gespot op de beurzen

U kon het eerder al lezen in het artikel over de keukentrends van 2019: het inzicht in de design trends op het gebied van keukens. Eén van die keuken ideeën waren de betonlook keukenkastjes. Sinds januari 2019 behoort die keukentrend  ook tot ons assortiment! Een stoer en robuust design, perfect combineerbaar.

Zwart blijft bovenhand voeren

Een witte basis met zwarte elementen is ook dit jaar stijlicoon nummer één. U hoeft dus niet alles zwart te maken binnen de keuken. Denk bijvoorbeeld aan witte keukenkasten met zwarte keukenaccessoires, zoals de zwarte keukenkraan.

Monochrome keuken

Van keukenkastjes, tot -muren en -accessoires: alles mag in dezelfde kleur of vervaardigd worden uit hetzelfde materiaal. Dát is wat trendwatchers voor 2019 voorspellen. Vaak een knotsgekke kleur, zoals roze of felgeel is veroorloofd. Dit vormt een ideale manier om een bepaalde sfeer uit te ademen. Denk daarbij aan de kleurenpsychologie.

Kakafonie en bontgekleurd

2019 beloofd een interessant jaar vol nieuwe kleuren en stijlen. Niet alleen monochroom, maar het tegenovergestelde behoort ook tot de mogelijkheden. Instagram staat vol met bontgekleurde foto’s en dat mag ook in het interieur. Een voorbeeld daarvan is de ethnic nature en de bohemian interieurtrend. Dit jaar mag het een stapje verder. Toegestane combinaties: felgeel met reflexblauw of flamingoroze met zachtgeel.

De vertaalslag maken van een idee naar een realistisch keukenconcept kan een uitdaging vormen. Wij helpen u graag de idee te vormen Hoe kan uw keuken eruit komen te zien in uw woonst? Neem contact op met ons, we maken graag een afspraak met u.

Afspraak maken