Keukenkastjes vervangen

Intereno keukenrenovatie kan ook op maat keukenkastjes vervangen of bijbouwen!Het komt wel eens voor dat de conditie van een keuken niet al te best meer is. Bepaalde keukenkastjes vervangen kan dan een optie zijn om de renovatie van uw keuken compleet te maken. Het aanpassen van de keukenkastjes kan het aanzicht van de keuken enorm veranderen. Zeker wanneer de kleur van de keukendeuren aangepast worden zult u het verschil direct ervaren.

Complete keukenkastjes of enkel keukendeurtjes vervangen?

Veel mensen vragen zich af of de complete keukenkastjes vervangen moet worden. In sommige gevallen is het vervangen van de keukendeurtjes namelijk afdoende. Wanneer een van onze adviseurs bij u langs komt voor een inspectie, zal deze bekijken of u de gehele keukenkastjes of enkel de keukendeurtjes vervangen dienen te worden. Dit is afhankelijk van de staat van uw huidige keuken. Wanneer de opbouw van uw keuken nog van goede kwaliteit (en naar wens) is, kan deze vaak blijven staan. Wanneer de keukenkastjes in slechte staat zijn is het beter om deze compleet te vervangen.

Hoe worden de keukenkasten van Intereno gemaakt

Wij komen uw keuken uiteraard eerst inmeten. Vervolgens zal onze fabriek de keukenkasten speciaal voor u op maat fabriceren. Hierdoor is het voor ons geen probleem om uw bestaande keuken aan te passen aan uw wensen. Bijvoorbeeld, het vervangen van de spoelkast of het bijplaatsen van een hoge kast met nieuwe keukenapparatuur, het kan allemaal bij Intereno keukenrenovatie! Vraag gerust meer informatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.