Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukenkastjes vervangen

Een geheel nieuwe uitstraling

Het komt wel eens voor dat de conditie van een keuken niet al te best meer is. Bepaalde keukenkastjes vervangen kan dan een optie zijn om de renovatie van uw keuken compleet te maken. Het aanpassen van de keukenkastjes kan het aanzicht van de keuken enorm veranderen. Zeker wanneer de kleur van de keukendeuren aangepast worden zult u het verschil direct ervaren. U zult versteld staan van het resultaat. Uw keuken krijgt direct een geheel nieuwe uitstraling.

Wanneer keukenkasten renoveren?

Veel mensen vragen zich af of de complete keukenkastjes vervangen moet worden. In sommige gevallen is het vervangen van de keukendeurtjes namelijk afdoende. Wanneer een van onze adviseurs bij u langs komt voor een inspectie, zal deze bekijken of u de gehele keukenkastjes of enkel de keukendeurtjes vervangen dienen te worden. Dit is afhankelijk van de staat van uw huidige keuken. Wanneer de opbouw van uw keuken nog van goede kwaliteit (en naar wens) is, kan deze vaak blijven staan. Wanneer de keukenkastjes in slechte staat zijn is het beter om deze compleet te vervangen.

Stappenplan renovatie keukenkasten

Wij komen uw keuken uiteraard eerst inmeten. Vervolgens zal onze fabriek de keukenkasten speciaal voor u op maat fabriceren. Hierdoor is het voor ons geen probleem om uw bestaande keuken aan te passen aan uw wensen. Bijvoorbeeld, het vervangen van de spoelkast of het bijplaatsen van een hoge kast met nieuwe keukenapparatuur, het kan allemaal bij Intereno keukenrenovatie! Vraag gerust meer informatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken

Dit moet u weten

Hoe worden de keukenkasten van Intereno gemaakt?

Wij hebben een eigen fabriek in Nederland. Hierdoor hebben wij zelf de controle over het maken en renoveren van onze keukenkastjes.  Door het brede assortiment hebben we voor iedere wens een oplossing.

Waarmee moet ik rekening houden?

Bij het kiezen van gerenoveerde keukenkastjes moet u rekening houden met:

  • Het assortiment dat wij bieden. Wij hebben een mooi assortiment met veel mogelijkheden. Echter, het kan voorkomen dat u wat anders wilt, dan wat wij kunnen bieden. Daarom adviseren we altijd om vooraf al op zoek te gaan naar stijlen van keukenkastjes die u mooi vindt
  • Levertijd van de keukenkastjes. Wij hebben geen voorraad in kant-en-klare kastjes, omdat uw keuken altijd maatwerk is. Onze adviseurs meten uw keuken in zodat we precies weten wat de afmetingen zijn en daardoor ook een betere verwachting van de levertijd kunnen bieden
Waarom Intereno?
  1. Productie en fabricage keukenonderdelen in een eigen fabriek in Nederland
  2. CBW erkend
  3. Standaard 5 jaar garantie op productie- en fabricagefouten
  4. Onze adviseurs komen naar u!

Inspiratie nodig?

Laat je inspireren door onze voor- en na foto’s of door een van onze magazines.

INSPIRATIEGIDS

Toe aan iets nieuws? Is uw keuken verouderd of echt aan vervanging toe? Bekijk dan eerst ons Keuken Inspiratieboek om perfecte ideeën op te doen.

10 KEUKENRENOVATIE TIPS

Wist u dat een keukenrenovatie in 1 dag gerealiseerd kan worden? En voor 50% minder dan een nieuwe keuken? Lees alle tips >>

KEUKEN & LIFESTYLE MAGAZINE

Lees ons digitale keuken & lifestyle magazine, boordevol heerlijke recepten, schoonmaaktips aanbiedingen en meer.