Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Betonlook keuken

Voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse, stijlvolle en duurzame keuken, is een betonlook keuken een perfecte optie. Deze keukenstijl is het beste te omschrijven als uniek, stoer en veelzijdig. Dankzij het natuurlijke karakter is deze keuken ook nog eens heel sfeervol. Een betonlook keuken is bovendien eenvoudig te combineren met andere keukenstijlen en materialen. Beton kunt u op verschillende manieren integreren in de keuken. Dit geeft u de mogelijkheid om een betonlook keuken samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

Kenmerken van een betonlook keuken

Betonlook is een afwerking die eruitziet als echt beton, zonder de naden, het gewicht en de poreusheid. Om dit uiterlijk te creëren wordt er vaak gebruik gemaakt van materialen zoals composiet of kunststof. Typerend voor betonlook is de tijdloze en stijlvolle uitstraling, waardoor het eenvoudig te combineren is met andere materialen. Hierdoor past de betonlook zowel in een moderne keuken, klassieke of juist industriële keuken. Door de ruwe afwerking krijgt het een stoer randje. Het voordeel van de materialen die gebruikt worden voor de betonlook, is dat ze bestand zijn tegen krassen, vlekken en slijtage. Hierdoor is dit type keuken zeer geschikt voor drukke huishoudens en gaat de keuken heel lang mee. U heeft de keuze uit diverse betonstructuren en kleurtinten. Hoe u een betonlook keuken ook combineert, het resultaat is een eigentijdse, stijlvolle keuken met karakter.

Betonlook elementen in de keuken

In de keuken zijn er een aantal elementen die u kunt voorzien van een betonlook om een industriële en tegelijkertijd natuurlijke sfeer in de keuken te creëren. Wilt u graag uw keukenblad vervangen? Dan is een betonlook keukenblad de perfecte oplossing. Hierbij kunt u kiezen voor een kunststof keukenblad met een betonlook. Zo heeft u wel de uitstraling van beton, maar betaalt u niet de hoofdprijs. Maar ook voor de keukenkasten staat beton prachtig. Helemaal in combinatie met hout. Bijvoorbeeld betonlook keukenkasten met een houten keukenblad of juist andersom. Andere manieren om beton in uw keuken te introduceren is in de vorm van een betonlook vloer of betonlook muurverf op de achterwand in de keuken.

Zwarte keuken met betonlook

Zwart en betonlook gaan hand in hand. Het is dan ook niet gek dat een zwarte keuken met betonlook elementen zorgt voor een spectaculaire combinatie. Bent u fan van minimalistisch design? Dan is de mix van betonlook kasten met daarop een zwart keukenblad perfect. Dit zorgt voor een gewaagde en moderne uitstraling. Maak ook andersom is dit een geweldige combinatie. Kies voor zwarte kasten met een betonlook blad voor een stoere, stijlvolle look in uw keuken. Kortom: opties genoeg om de keuken van uw dromen te creëren.

Kies voor een keukenrenovatie met een betonlook

Is het tijd voor een nieuwe uitstraling in uw keuken? Dan is het niet nodig om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. U kunt namelijk ook kiezen voor een keukenrenovatie. Hierbij gebruiken we de basis van uw huidige keuken, zonder al het hak- en breekwerk. Bovendien is deze optie aanzienlijk goedkoper dan het kopen van een nieuwe keuken. Uw keukenkasten, keukendeuren of keukenblad krijgen een andere uitstraling met een prachtige betonlook. Onze adviseurs krijgen graag met u mee naar de mogelijkheden en u krijgt op basis van de staat van uw keuken direct een prijsindicatie. Daarnaast krijgt u 5 jaar garantie op onze montage, nieuwe fronten en werkbladen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken?

Maak een afspraak