Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Nieuw in 2019: Betonlook keukenkastjes

Intereno speelt in op uw renovatie wensen in de keuken. We houden voor u de vinger aan de pols en houden de trends nauwlettend in het oog. zodat ook uw gerenoveerde keuken een hedendaagse stijl kan uitademen. Sinds 2019 bieden we in ons assortiment de betonlook keukenkastjes aan. Wanneer u de keukendeurtjes of -kastjes wenst te vervangen behoort de betonlook tot één van uw mogelijkheden. Dit robuust ogend materiaal is uitermate geschikt om te combineren. Een keukenadviseur helpt u graag op weg om voor uw keukenontwerp de juiste keuzes te maken.

Vervangen van uw keukenkastjes

Dankzij kleine ingrepen creëert u een nieuwe look in uw keuken. Wij verzorgen zowel grote als kleine keukenrenovaties. Uw wensen staan centraal bij de keukenrenovatie. Zo behoort ook het vervangen van keukendeurtjes in betonlook keukenkastjes tot één van de vele mogelijkheden. De renovatie kan dus ook op kleinere schaal doorgevoerd worden door Intereno. Bekijk alle foto’s van keukenkastjes behorend tot de  mogelijkheden van uw renovatie. In de meeste gevallen kunt u zelfs al binnen één dag genieten van uw gerenoveerde keuken! Neem maar eens een kijkje bij de voor en na foto’s.

betonlook keuken

Betonlook kleur: B02 Beton Donker

betonlook keukenkastjes

Betonlook sinds 2019 in het assortiment

betonlook keuken

nieuw sinds 2019: betonlook

De nieuwste keukentrend: betonlook keukenkastjes

 

 

Update: Betonlook in 2022

Ook in 2022 is betonlook in uw keuken hot. Bij Intereno passen bij deze industriële stijl toe in uw gehele keuken. Naast de keukenkastjes kunnen we ook een aanrechtblad in betonlook bij u plaatsen. Zoekt u een stoer totaalplaatje voor uw keukenrenovatie? Dan is betonlook zeker het overwegen waard. 

 

Waarom betonlook in uw keuken?

Hoe gaaf zou het zijn als we echt beton in uw keuken zouden gebruiken? Het liefst zouden we dat ook doen. Maar doordat beton een natuurproduct is, gaat het na verloop van tijd en gebruiksintensiteit slijten en verkleuren. Hierdoor is natuurlijk beton geen optie. We kunnen er wel voor kiezen om uw keuken met keramiek of kunststof te renoveren, uiteraard met een ‘betonuitstraling’. Zowel kunststof als keramiek is een stuk duurzamer en onderhoudsvriendelijker. Ze kunnen namelijk tegen zowel hitte als krassen.

 

Betonlook combineren met hout

Wilt u een prachtige natuurlijke uitstraling in uw hernieuwde keuken? Combineer dan betonlook met hout. Kies bijvoorbeeld voor een betonlook aanrechtblad en mooie houten keukenfrontjes. Deze combinatie brengt levendigheid in de keuken en zorgt voor een perfecte balans tussen de industriële én de natuurlijke kant van de keuken. Uiteraard kunt u ook andere combinaties maken. We kunnen uw keuken helemaal naar uw wens renoveren, waardoor uw weer geniet en uw keuken het centrale plekje van uw woning wordt.

 

Wilt u betonlook keukenkastjes?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek over uw keukenrenovatie.

Afspraak maken