Zoeken
Sluiten
 • Professionele keukenrenovatie in één dag
 • 5 jaar garantie
 • +15.500 tevreden klanten

Keukendeurtjes vervangen

Uw wensen om uw keuken te vernieuwen zijn persoonlijk. Keukendeurtjes of keukenfrontjes vervangen kunnen een geheel nieuwe look aan uw keuken geven. Daarom biedt Intereno keukenrenovatie u een uitgebreid programma van frontjes om uw keuken te vernieuwen. Welke stijl u ook wenst voor uw keuken, van landelijk tot strak design, u vindt het bij Intereno.  Onze monteurs hangen ze feilloos voor u in uw vernieuwde keuken.

Bekijk hier een deel van de mogelijkheden. Onze keukenadviseur kan u helpen met het juiste advies dat past bij uw smaak en de mogelijkheden binnen uw keuken.

Vernieuwde keukenfronten

Wanneer men spreekt over het renoveren van keukendeurtjes, dan betekent dit dat we kijken naar de huidige keukenfronten. Zijn deze aan vervanging toe of wilt u een geheel nieuwe uitstraling dan kunnen we deze deurtjes met fronten renoveren.

We kijken ook altijd of er nog andere onderdelen van uw keuken gerenoveerd moeten worden. Wij gaan namelijk voor volledige tevredenheid. Bij het renoveren van keukendeurtjes, vervangen we de complete deurtjes of de keukenfrontjes. Hoe dan ook, wij zorgen voor zichtbaar resultaat passend bij uw wensen en budget.

INTERENO KIJKT VERDER…

Bij Intereno kijken we niet alleen naar de vervanging van keukendeurtjes alleen. We gaan verder dan dat. Onze adviseur kijkt met u samen welke wensen u heeft. Bijvoorbeeld, welke kleur keukendeurtjes u wilt kopen. Of welke uitstraling u wilt bereiken met de renovatie. Onze adviseurs benaderen elke wens als uniek. Door onze jarenlange expertise kunnen we u met een gerust hart aangeven wat de beste opties voor uw situatie is. Kortom wij kijken verder dan alleen het verniewen van keukendeurtjes.

NIEUWE KEUKENFRONTJES LATEN PLAATSEN

Het bovenstaande overzicht geeft een kleine impressie van de vele mogelijkheden die Intereno te bieden heeft. Naast de verschillende vormen kunt u ook kiezen uit tal van kleuren. Wanneer u de kleur van uw keukenfrontjes laat veranderen zal uw keuken direct een andere uitstraling krijgen. Daarnaast kan een lichtere kleur ook zorgen voor meer licht in de keuken. Lichte hoogglans frontjes zullen ervoor zorgen dat uw keuken ook in donkere hoeken tot zijn recht komt. Weet u niet goed wat het best bij uw keuken past? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs adviseren u graag over de mogelijkheden en de laatste trends.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER FRONTJES

Hoe kan ik keukendeurtjes bestellen?
 1. Plan een afspraak in met een adviseur
 2. Bekijk de kleuren
 3. Kies het model
 4. De adviseur noteert de afmetingen
 5. U ontvangt een offerte
 6. Na akkoord worden de keukendeurtjes geproduceerd
Wat kost een keukendeurtje?

De kosten van het renoveren of vervangen van keukendeurtjes is sterk afhankelijk van een aantal zaken, namelijk:

 1. De grootte van uw keuken
 2. Het aantal deurtjes
 3. De maten van de deurtjes
 4. De uitvoering van de deurtjes

Voor meer informatie, kunt u contact met ons opnemen.

Wat verstaat Intereno onder 'keukendeurtje'?

Als wij spreken over keukendeurtjes, dan verstaan wij hieronder de keukenfrontjes. Dus de voorkant van de keukenkasten waarmee een kast geopend kan worden. Daarbij rekenen we ook de scharnieren omdat dit bepalend is voor de werking van de keukendeurtjes.

Welke mogelijkheden zijn er?

Wij hebben maar een fractie van de mogelijkheden op de website staan. De adviseurs kunnen alle verschillende kleuren en materialen aan u tonen via kleur- en materiaalstaaltjes.

U vraagt meer informatie aan door het formulier hieronder in te vullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *