Meer informatie over uw keukenrenovatie? Vraag gratis informatie aan.

Wie zijn wij?

Wie zijn wijIntereno keukenrenovatie is dé landelijke specialist in renovatie en modernisering van keukens. Wij bieden u een nieuwe kijk op uw oude keuken. Wilt u een compleet andere look voor uw keuken? Laat u dan verassen door ons uitgebreide keukenrenovatie programma.

Met kostenbesparende oplossingen maken wij uw bestaande keuken weer als nieuw. Hierin zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, visie en vakmanschap de sleutelwoorden. De fraaie renovatieoplossingen gaan uiteraard nooit ten koste van de kwaliteit en functionaliteit van uw keuken en alle producten zijn uitgevoerd in de beste materialen.

Adviseurs van Intereno keukenrenovatieOnze adviseurs komen graag bij u thuis om samen met u de vele mogelijkheden te bekijken en u van gedegen advies te voorzien. Door het vervangen van de keukendeurtjes, het keukenblad of de inbouwapparatuur kunt u uw keuken aanpassen aan uw wensen. Onze vakkundige en creatieve monteurs veranderen uw keuken weer in een keuken van deze tijd. Vaak in 1 dag, zonder hak- en breekwerk.

Nieuwsgierig geworden wat Intereno voor uw keuken kan doen? Neem contact met ons op voor meer informatie en maak een afspraak met één van onze adviseurs.