Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De zwarte keukenkraan als opvallend keukenaccessoire

We bezoeken voor u de interieurbeurzen.  Op die manier blijven we op de hoogte van de nieuwste interieurtrends, uiteraard toegespitst op keukendesign. En daar plukt u als klant de vruchten van! Want wij kunnen u informeren over de nieuwste trends, om zo de vertaalslag te maken in uw keuken renovatieproject. Recentelijk bezochten we de VT Wonen beurs. We spotten er de intrede van de zwarte keukenkraan in het keukenontwerp.

zwarte keukenkraan

Stijlvol gebruiksvoorwerp in de keuken

Op de keukenafdeling van de VT Wonen beurs (voorheen de Woonbeurs Amsterdam genaamd) viel ons oog op het onmisbare keukenelement: de keukenkraan. Een keuken kan niet zonder keukenkraan: handen en groenten wassen, borden afspoelen, … Het onmisbare accessoire werd in een nieuw jasje gestoken.. Dat mag u gerust letterlijk nemen. Wij zijn er helemaal fan van: de zwarte keukenkraan. Zoals u weet is de kleur perfect combineerbaar. We zagen de zwarte keukenkraan dan ook terug in diverse stijlen van keukens. Zowel in de minimalistische keuken zonder grepen, maar ook in de industriële keuken misstaat dit accessoire zeker niet.

zwarte keukenkraan

Plaatsing van zwarte keukenkraan

De keukenkraan vervangen wij op aanvraag tijdens uw keukenrenovatie. Wij zijn bij Intereno gespecialiseerd in de renovatie van keukens, toegespitst op uw wensen en op uw stijl. Onze keuken accessoire leverancier levert uiteraard ook zwarte kranen.

 

Heeft u al een specifieke stijl bedacht voor uw keukenrenovatie? Of heeft u nood aan inspiratie en mogelijkheden? Wij geven u graag een nieuwe kijk op uw oude keuken! Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak met onze lokale adviseur.

Afspraak maken