Het groene initiatief van Intereno

Naast jou een nieuwe kijk te geven op je oude keuken, dragen we ook graag een steentje bij aan het milieu. Want: voor wat, hoort wat. Om deze reden zijn wij een samenwerking aangegaan met The Trees for Tourism Program van de South African Reforestation Trust. Dit initiatief financiert het herstel van het oude bos en het opnieuw creëren van ongerepte bos-ecosystemen.


Project ‘Plant a Tree’

Wij ondersteunen dit programma voor biodiversiteit en koolstofopslag door voor elke keuken die we renoveren een boom terug te planten in Zuid-Afrika. Laat jij ons je keuken renoveren, dan draag jij dus ook meteen een steentje bij aan het milieu. Want: forests are what makes us live. Bossen produceren schone lucht, zuiver water en een rijke bodem. En dat is niet alles. Bossen voorkomen daarnaast erosie, creëren voedsel en onderdak voor de dieren en slaan koolstof op. Genoeg reden voor ons als organisatie om dit initiatief te steunen en om meer bomen te planten en grotere bossen te creëren. Wanneer een boom geplant is, ontvang je zelfs een Trees for Tourism-certificaat.

Zuid-Afrika Intereno

Maak kans op een reis naar Zuid-Afrika

Laat jij Intereno je keuken renoveren, dan draag je dus automatisch bij aan een groenere wereld. Maar dat is niet het enige voordeel voor jou. We trekken namelijk ook elk jaar een lootje uit alle mensen die dat jaar een keukenrenovatie bij ons hebben afgenomen. De winnaar wint een reis naar Zuid-Afrika. Tijdens deze reis ga je samen met iemand van Intereno naar Zuid-Afrika. Je bezoekt het \’Intereno Bos\’, bekijkt je eigen boom en plant eventueel zelf nog een boom. Ook verken je andere mooie plekken in Zuid-Afrika. Is uw keuken nog niet gerenoveerd, maar wel aan renovatie toe? Neem dan contact met ons op.