Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Past het bohemian interieur bij u en hoe integreert u het in de keuken?

Het boho of bohemian interieur valt het best te omschrijven als vrolijk, kleurrijk en gezellig. Door etnisch, hippie, Orient en rock te mixen in uiteenlopende structuren, materialen en motieven oogt het boho interieur rommelig. De stijl staat tegenover het strakke minimalisme van de Scandinavische look.

Heeft u interesse in andere culturen?

Bent u meerdere keren per week te vinden in een restaurant met wereldkeuken? Kunt u de perfect köfte ballen rollen, maakt u uw eigen shaslick op de barbeque en staat uw kruidenrek vol met kruidnagel, kaneel, komijn en andere heerlijke kruiden? Dat zijn al goede aanwijzingen dat bohemian iets voor u is.

Is uw huis een kleurrijke verzameling van souvenirs?

Trekt u tijdens uw vakantie naar de kleine, lokale markten op zoek naar de perfecte houten lepel en heeft een kleurrijk tapijt uw naam al eens geroepen vanaf de marktkraam? Kunt u opgaan in het spel van afdingen om het ultieme serviesgoed op de kop te tikken? Als het antwoord op deze vragen volmondig “ja” zijn, kan het bohemian interieur iets voor u zijn.

Vind u het zonde om het prachtige object achter een gesloten deur weg te zetten? Dan bent u weer een stapje dichterbij het bohemian interieur. Al dat moois dat u meebrengt van uw reizen verdient natuurlijk een plekje in huis, óók dat handgedraaid serviesgoed gekocht op dat ene kleine martje waar u toen verloren liep. Om in uw keuken de boho look te integreren kunnen keukenplanken niet ontbreken!

Durft u materialen en structuren te mixen tot een succesvol visueel pareltje?

U weet perfect de lijn te trekken tussen rommelig en slordig. Het tapijtje van de Egyptische markt past perfect bij de linnen vaatdoek gekocht in Letland. Laat uw keuken het kader vormen bij het schilderij dat uw interieurstijl belichaamd. Bent u niet zeker hoe u dat aanpakt? Neem contact met ons op.

 

Onze vakmannen en -vrouwen geven u een nieuwe kijk op uw oude keuken. Ondanks dat wij geen interieur hebbedingen te koop aanbieden, formuleren we slimme oplossingen voor praktische keukenrenovaties en voeren we ze uit! Vaak renoveren wij keukens al in één dag. Plan vandaag nog uw afspraak.

Afspraak maken