Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Veelgestelde vragen

Als u geïnteresseerd bent in een keukenrenovatie wilt u natuurlijk alles weten over de mogelijkheden, toepassingen en de werkwijze van Intereno Keukenrenovatie. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor u geïnventariseerd en beantwoord. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Wat is het werkgebied van Intereno keukenrenovatie?

Intereno Keukenrenovatie werkt in heel Nederland, uitgezonderd de onderkant van Zeeland.

Wordt er ter plaatse geadviseerd?

Intereno Keukenrenovatie komt bij u aan huis om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van advies op maat.

Wat kost een keukenrenovatie?

Om een prijs te bepalen zijn wij afhankelijk van de aard en de staat van uw keuken. Onder andere uw type keuken, de kwaliteit van de kasten en de afmetingen zijn van groot belang om een prijs te berekenen. Voorafgaand aan elke keukenrenovatie komt daarom een adviseur van Intereno aan huis om uw keuken te bekijken. Onze adviseur neemt voorbeeldfronten en kleurstalen mee. Zo kan hij samen met u en uw mogelijke partner bekijken wat de wensen en mogelijkheden zijn en welke kleuren en modellen het beste bij uw keuken en interieur passen.

Dit is belangrijk, want naast de staat van de keuken zijn ook de kleur en het model prijsbepalend. Zodra onze adviseur uw keuken heeft opgemeten rekent hij tot op de cent nauwkeurig voor u uit wat uw droomkeuken gaat kosten en dan bepaalt u hoe het verder gaat!

Drie belangrijke redenen waarom uw partner aanwezig moet zijn bij het adviesgesprek?

1e reden

Om een prijs te bepalen zijn wij afhankelijk van de aard en de staat van onderhoud van uw keuken. Onder andere uw type keuken, de kwaliteit van de kasten en de afmetingen zijn van groot belang om een prijs te berekenen. Voorafgaand aan elke keukenrenovatie komt daarom een adviseur van Intereno aan huis om uw keuken te inspecteren en te beoordelen.

Onze adviseur neemt ook voorbeeldfronten/werkbladen en kleurstalen mee. Zo kan hij samen met u en uw eventuele partner bekijken wat de wensen en mogelijkheden zijn en welke kleuren en modellen het beste bij uw keuken en interieur passen. Dit is belangrijk, want naast de staat van de keuken zijn ook de kleur en het model prijsbepalend. Zodra onze adviseur uw keuken heeft opgemeten rekent hij tot op de cent nauwkeurig voor u uit wat uw keukenrenovatie gaat kosten en dan bepaalt u hoe het verder gaat!

2e reden

De ervaring leert ook dat de ene partner meer vragen heeft over de kleur en het design en de andere meer over de technische kant van de keukenrenovatie. Een keukenrenovatie zorgt ook voor een hele verandering in de uitstraling van uw interieur. Naar aanleiding van het adviesgesprek komen onze klanten vaak tot nieuwe inzichten betreffende het design en de uitvoering van de keukenrenovatie.

3e reden

Tot slot willen wij een zo voordelig mogelijke prijs berekenen voor uw keukenrenovatie! In het verleden deden zich teveel situaties voor dat één van beide partners niet aanwezig was bij het adviesgesprek. Nadat de beide partners overlegd hadden over de keukenrenovatie bleek er vaak toch weer behoefte aan een 2e of 3e adviesgesprek. Daardoor liepen de kosten van het adviesgesprek behoorlijk op en moesten wij dat uiteindelijk ook doorberekenen naar onze klanten. Vandaar dat wij nu tijdens het maken van de afspraak vragen of uw partner ook aanwezig kan zijn. Hierdoor kunnen wij bedrijfseconomisch gunstiger werken en dat is prijstechnisch weer in uw voordeel! Tevens voorkomen wij eventuele onduidelijkheden of teleurstellingen.

Mijn keuken wordt gerenoveerd. Wat moet ik voorbereiden?

Het enige wat we u vragen om te doen is het leegruimen van de keuken. Dus de spullen uit de kasten en van het aanrecht. Zo weten we zeker dat onze monteurs overal goed bij kunnen en dat uw spullen niet beschadigen. Als de koelkast/vriezer niet vervangen wordt kunt u deze natuurlijk gewoon ingeruimd laten.

Hoe verloopt een montage dag?

In de meeste gevallen kunnen wij uw keuken in 1 dag renoveren. Dit houdt in dat onze monteur(s) ’s morgens op tijd beginnen in uw keuken, waardoor u aan het einde van de dag de gerenoveerde keuken alweer kunt gebruiken. Wij staan voor kwalitatief goed werk. Soms is daarom een tweede montage dag noodzakelijk. We zorgen er dan natuurlijk voor dat water, elektra en/of gas gewoon gebruikt kunnen worden.

Wat zijn de levertijden?

Zoals u mogelijk in de media hebt vernomen lopen alle levertijden op. Deels door de uitgekozen producten maar ook door arbeidsschaarste. Het product wat u wenst/uitkiest speelt hierbij een belangrijke rol. Tijdens ons bezoek is uw adviseur altijd op de hoogte van de actuele levertijden.

Waarom duurt een afspraak twee, twee en een half uur?

We starten eerst met een inventarisatie van uw wensen. Vervolgens gaan we uw keuken inspecteren en bekijken we samen of we de keuken het renoveren waard is. Daarna gaan we uw wensen, modellen en kleuren doornemen. Als laatste kijken we of we hier aan kunnen voldoen en bespreken we de kosten met u. Dit gehele proces vergt de juiste aandacht en tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.