Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keuken renoveren

U wilt weer een modern ogende keuken met de gemakken van vandaag de dag. Uw keuken renoveren heeft dan ten opzichte van een compleet nieuwe keuken veel voordelen. Bij het keuken renoveren gebruiken we de basis van uw huidige keuken, die is vaak nog prima in orde. Het gevolg is dat u een toch een ‘nieuwe’ keuken krijgt zonder hak- en breekwerk en die aanzienlijk goedkoper is dan een compleet nieuwe keuken.

Eén van onze adviseurs bekijkt bij u de situatie ter plekke en luistert naar uw wensen om het keuken renoveren mogelijk te maken. Hij kent als geen ander de mogelijkheden om uw keuken te vernieuwen. Hij laat u voorbeelden zien en samen komt u tot uw ideale keuken op maat.

Keuken renoveren in één dag!

Onze vakkundige monteurs zorgen voor een perfecte afwerking. Met nieuwe keukenkastjes, keukenblad of keukendeurtjes hebt u meestal in één dag weer een onderhoudsvriendelijke keuken. Bovendien krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op onze montage, nieuwe fronten en werkbladen.  Keuken renoveren past in deze tijd, wij kijken of de kasten en dergelijk nog in de juiste staat zijn en daardoor kan het heel voordeling zijn om tot keuken renoveren over te gaan. Tot slot is het niet onbelangrijk dat u weet dat Intereno CBW erkend is. Prettig gevoel is dat.

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken