Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Greeploze keuken

Een keukenstijl die steeds populairder wordt is de greeploze keuken, en dat is niet zonder reden. Deze moderne en strakke stijl brengt niet alleen een vleugje elegantie in uw keuken, maar biedt ook praktische voordelen. Maar wat is een greeploze keuken precies? Een keuken die greeploos is uitgevoerd, heeft een overzichtelijke en geordende uitstraling. Doordat de handgrepen op de keukenkastjes ontbreken, lijkt de keuken haast uit één geheel te bestaan. Qua kleuren en materialen kunt u met een greeploze keuken ook alle kanten uit, wat u de mogelijkheid geeft om uw bestaande keuken greeploos te maken en volledig aan te laten sluiten bij uw wensen en behoeften.

Kenmerken van een greeploze keuken

Een greeploze keuken kenmerkt zich door de strakke lijnen en het ontbreken van traditionele handgrepen. In plaats daarvan zijn de kastfronten voorzien van geïntegreerde handgrepen of zijn volledig glad, waardoor u ze makkelijk kunt openen met een lichte druk. Dit wordt ook wel de ‘push-to-open’ technologie genoemd, waarbij de kastdeuren en laden zich openen door er zachtjes tegenaan te duwen. Dit zorgt voor een naadloze en minimalistische uitstraling, perfect voor liefhebbers van een moderne keuken. Naast dat een greeploze keuken prachtig tot zijn recht komt in een modern interieur, kan deze ook uitstekend gecombineerd worden met andere stijlen. Bijvoorbeeld een industriële keuken met stoere accenten zoals beton en metaal. Maar ook in een Scandinavische keuken met lichte kleuren, natuurlijke materialen en een minimalistisch design, staat deze keukenstijl prachtig.

Greeploze zwarte keuken

Een zwarte keuken is prachtig in iedere keukenstijl, en dit geldt ook voor een greeploze keuken. Bijvoorbeeld een zwarte hoekkeuken of een eiken keuken met een greeploos design of zwarte greeploze keukendeurtjes. Een donkere greeploze keuken benadrukt de gladde oppervlakken en biedt mogelijkheden om naar wens accenten in een andere kleur toe te voegen. Is zwart u net te donker? Dan zijn antraciet of bruin ook prachtige kleuren om te kiezen voor een greeploos design in de keuken.

Keukenrenovatie? Maak uw bestaande keuken greeploos

Wilt u een nieuwe uitstraling in de keuken, maar is uw huidige keuken nog in goede staat? Dan is een keukenrenovatie de perfecte oplossing. Hierbij gebruiken we de basis van uw huidige greeploze keuken en voorzien we uw nieuwe keukendeuren, keukenkasten of keukenblad van een compleet nieuwe uitstraling. Op deze manier realiseert u een prachtige nieuwe look voor uw greeploze keuken, zonder een groot budget. Heeft u nog geen greeploze keuken? Dan is het technisch alleen mogelijk om semi-greeploze fronten te maken voor uw bestaande keuken. Onze adviseurs staan voor u klaar om samen te kijken naar de mogelijkheden. Ook wordt er direct gekeken naar de staat van uw keuken en krijgt u op basis hiervan een prijsindicatie. Op deze manier weet u meteen waar u aan toe bent. Benieuwd wat Intereno voor u kan betekenen om uw bestaande keuken (semi) greeploos te maken?

Maak een afspraak