Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Luxe keukens

Bij Intereno geloven we dat luxe in de details zit. De finishing touch van een luxe keuken komt tot uiting in persoonlijke accenten en details die het geheel naar een hoger niveau tillen. En hier hoeft geen compleet nieuwe keuken aan te pas te komen. Of het nu gaat om op maat gemaakte handgrepen, unieke tegelpatronen of een luxe keuken met speciaal ontworpen kookeiland, personalisatie is het belangrijkste voor een keuken die perfect bij u past. Met de ruime mogelijkheden van een keukenrenovatie kunt u uw keuken transformeren naar een plek waar functionaliteit en schoonheid samenkomen.

Kenmerken van een luxe keuken

Een luxe keuken onderscheidt zich door hoogwaardige materialen en verfijnde afwerkingen. Denk aan prachtige marmeren werkbladen, hoogglans keukenkasten en lichte kleuren zoals wit, beige en grijs. Maar ook het gebruik van aluminium, chroom of RVS zien we veel terug in een luxe design keuken. Voor een warme, rustige uitstraling is een combinatie met hout altijd goed. Het voordeel van een luxe keuken is bovendien dat het niet gebonden is aan één specifieke keukenstijl. Door de juiste combinatie van materialen en keukenapparatuur kan een landelijke of moderne keuken ook een gevoel van luxe uitstralen. Kortom, of u nu een kleine of een grote luxe keuken wilt realiseren, er zijn genoeg mogelijkheden voor een keuken op maat die perfect past bij uw wensen en behoeften. 

Wilt u meer weten over hoe u een luxe keuken kunt realiseren zonder diep in de buidel te tasten? Lees dan deze blog met tips en adviezen. 

Luxe keuken met kookeiland

Een eenvoudige manier om te zorgen voor een luxe uitstraling in uw keuken is met een kookeiland. Het creëert direct een gevoel van ruimte en openheid. Daarnaast is dit hét centrale punt in de keuken, waardoor u gemakkelijk sociaal contact kunt hebben tijdens het koken. Hierdoor wordt uw keuken meer dan alleen een functionele ruimte. Een luxe keuken met eiland biedt ook extra werkruimte, wat niet alleen praktisch is, maar ook een gevoel van gemak creëert. In combinatie met hoogwaardige materialen en uw persoonlijke stijl, realiseert u een unieke luxe keuken. Bent u benieuwd naar nog meer manieren om een luxe uitstraling in uw keuken te realiseren? Lees dan onze blog.

Kies voor een keukenrenovatie

Wilt u uw keuken een make-over geven maar geen compleet nieuwe keuken aanschaffen? Dan is een keukenrenovatie een duurzamere en snelle manier om uw keuken te voorzien van een nieuwe uitstraling. Hierbij vormt uw huidige keuken de basis, en worden onderdelen zoals het keukenblad, de kasten, fronten of keukendeuren gerenoveerd. Het resultaat is een luxe keuken die perfect past bij uw wensen en behoeften. Onze adviseurs staan voor u klaar om alle mogelijkheden te bespreken en direct een prijsindicatie te geven. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op alle nieuwe fronten en werkbladen krijgt u bovendien 5 jaar garantie. Benieuwd wat Intereno voor u kan betekenen? 

Maak een afspraak