Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukenkastdeurtjes in een nieuw jasje

De mogelijkheden om aan keukenrenovatie te doen zijn oneindig. Of u nu kiest voor een totaalrenovatie of denkt aan slechts een kleine ingreep in uw keuken, wij kunnen u begeleiden naar uw ideale keuken. Misschien bent u wel toe aan een nieuw jasje voor die oude keukenkastdeurtjes? Zoek niet langer naar een geschikte keukeninstallateur, bij Intereno hebben we alles onder één dak, ook voor uw keukenkastdeurtjes.

Keukenkastdeurtjes 2.0

Bent u na al die jaren uitgekeken op uw keuken en wenst u eens wat anders? Bij Intereno geloven we dat we u een nieuwe kijk kunnen geven op uw oude keukenkastdeurtjes. Waarom zou u immers de nog goede, werkende onderdelen van uw keuken afbreken en weggooien? Of heeft u net een huis gekocht, waar nog een oude, functionerende keuken in staat en wilt u een andere look? Verkiest u een andere sfeer uit te stralen in de keuken? Met sierlijk afgewerkte houten keukenkastjes en bijpassende keukengrepen oogt uw keuken algauw in een landelijke stijl. Of zoekt u de minimalistische Scandinavische stijl op met zijn onbewerkt houten keukenkastjes? Misschien bent u benieuwd naar het soft close systeem van de keukenkastdeurtjes in uw keuken? En is een keuken wrappen een optie voor de leefkeuken met kinderen?

Professioneel advies

Bij Intereno weten we van aanpakken. Wij kennen ons vak als geen ander. Niet voor niets vertrouwden reeds 10.000 klanten hun keukenrenovatie aan ons toe.

 

 

Contacteer ons vandaag nog met uw keukenwensen. Een lokale adviseur komt bij u aan de keukentafel zitten om samen de mogelijkheden te bespreken voor het nieuw jasje van uw oude keukenkastdeurtjes. Vaak is renovatie al op 24 uur gerealiseerd!

 

 

Afspraak maken