Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Een houten keuken passend bij uw interieur

Tijdens een keukenrenovatie wordt de keuken in korte tijd worden voorzien van een nieuw jasje. Dit jasje kan bestaan uit materialen als kunststof, graniet, composiet of hout. Welk materiaal past bij uw huidige keuken en hoe sluiten uw ideeën aan op het interieur van uw woning? Samen met een van de specialisten van Intereno keukenrenovatie bespreekt u de mogelijkheden. Een veel gekozen materiaal in de keuken is hout. Hout heeft een gezellige en warme uitstraling en zorgt voor een nostalgische sfeer in de keuken. Dit is echter niet de enige look die kan worden verkregen met hout.

Modern interieur met een houten keuken

Waarschijnlijk denkt u bij een modern interieur niet meteen aan een houten keuken. Toch kan dit een interessante keuze zijn. Door houten keukenkastjes te combineren met een strak werkblad en materialen als RVS of glas krijgt uw keuken een moderne uitstraling. Maak gebruik van licht hout en geef zo uw keuken een zachte uitstraling. Tevens laat hout het minimalistische en moderne design van de keuken duidelijk naar voren komen.

Een landelijke, houten keuken

Een landelijke keuken zorgt voor een gevoel van thuiskomen, doet denken aan vroeger en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Omdat natuurlijke materialen de basis ingrediënten zijn voor een landelijke keuken, is een keuken van hout een logische keuze. Vaak wordt er gekozen voor een massief eikenhouten keukenblad en houten keukenkastjes. Door de keuken een warme accentkleur te geven, zorgt u voor nog meer sfeer en gezelligheid in uw keuken. Andere aspecten die regelmatig terug te zien zijn in een landelijke keuken zijn sierlijke dichte keukenkasten, houten planken met zichtbare nerven en elegante handgrepen.

Robuust en industrieel: een keuken van hout

De robuuste en industriële keuken wint vandaag de dag steeds meer aan populariteit. Elementen die uw keuken omtoveren tot een industrieel pareltje zijn beton, roestvrij staal en hout. Het combineren van deze industriële materialen zorgt ervoor dat uw keuken een stoere eyecatcher wordt. Kies voor houten keukenkasten met een oude en robuuste uitstraling of een grof houten keukenblad. Verder kan een massief houten keukentafel met stalen poten een goede toevoeging zijn aan uw industriële keuken.

Heeft u interesse in het laten renoveren van uw keuken met houten materialen? Neem dan contact op met de keukenrenovatie specialisten van Intereno. Laat u adviseren en informeren en stel met onze experts uw droomkeuken van hout samen.

Afspraak maken