Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukendeurtjes zacht dicht met soft close deurdempers

U herkent het waarschijnlijk zelf ook wel uit uw eigen keuken. U doet de bestek la dicht maar gebruikt hiervoor per ongeluk teveel kracht. De la valt met een klap dicht en het bestek ligt ondersteboven in de la. Het overkomt de beste wel eens, maar is gelukkig te voorkomen. U kunt uw lades en kasten voorzien van soft close deurdempers om dit soort situaties te voorkomen.

Wat zijn soft close deurdempers?

Soft close deurdempers zijn kleine dempers die geplaatst worden in of nabij het scharnier van uw keukendeurtjes. Ook kunnen deze dempers geïnstalleerd worden in lades. De deurdempers nemen de kracht van de dichtslaande deur op en zorgen ervoor dat de deur uiteindelijk zacht en geruisloos sluit. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar straalt ook een vorm van luxe uit. Intereno voorziet de deuren van een gerenoveerde keuken altijd van soft close scharnieren. Wanneer de lades compleet vervangen dienen te worden, kunnen ook deze voorzien worden van soft close technieken. Zo weet u zeker dat uw keuken helemaal bij de tijd is.

Wat zijn de mogelijkheden van Intereno

Intereno is uw partner als het gaat om renovatie van uw keuken. Het enkel plaatsen van deurdempers behoort helaas niet tot de mogelijkheden. Wel voorzien we u van een gedegen advies wanneer uw huidige keuken aan vervanging toe is. Een keukenrenovatie is nu eenmaal veel voordeliger dan het plaatsen van een compleet nieuwe keuken. Naast het installeren van deurdempers kunt u hierbij denken aan nieuwe keukenfronten met bijbehorende grepen, een nieuw werkblad en eventueel zelfs nieuwe keukenapparatuur. Zo oogt uw keuken weer zo goed als nieuw.

Wilt u meer informatie over het renoveren van een keuken?

Kan uw keuken wel een opknapbeurt gebruiken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van keukenrenovatie? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om te bekijken wat wij voor uw keuken kunnen betekenen.

Afspraak maken