Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Houten grepen en fronten in de heruitgevonden keukentrend

Sommigen onder u hebben al gemerkt dat bepaalde trends na verloop van tijd terug komen. In een moderner jasje gegoten weliswaar, maar alles komt op een gegeven moment terug in de mode. Bij keukentrends gaat het net zo. Onze keukenadviseuse Francien hoort van veel koppels die gaan renoveren de vraag om een houten keuken te installeren. Maar ze waarschuwt voor de valkuil. Niet elke keukenrenovatie leent zich voor die hernieuwde trend.

Houten grepen én houten fronten

Francien ziet een stijgende vraag naar keukens in hout. Veel klanten zijn benieuwd naar wat het eindresultaat geeft bij hun thuis. Echter raadt ze in sommige gevallen aan om er niet mee te beginnen. In bepaalde huizen loert namelijk een valkuil. Onze vakkennis behoedt huiseigenaren voor die valkuil. Wij vinden het bij Intereno erg belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt en dat er zo weinig mogelijk breekwerk aan uw renovatie te pas komt. Precies om die reden komen we bij de klanten aan huis om de bestaande keuken te bekijken en de plannen te inventariseren.

Valkuil bij al dat hout

Houten fronten en houten grepen kunnen zowel bij een landelijke, rustieke als moderne keuken erg mooi zijn. Bij eender welke stijl waar u voor kiest kan het geïnstalleerd worden. Een bestaande woning met een verouderde keuken beschikt vaak een prachtige houten vloer. En laat nu net daar het schoentje knellen: houten grepen, houten keukenfronten én een houten vloer? Dat kan een tikkeltje veel van het goede worden. Wij raden vaak aan om de prachtige houten vloer te behouden en over te stappen naar een ander materiaal voor het aanpassen van uw keuken. Samen brengen we de keuken van uw dromen in kaart. Het resultaat telt.

 

Wilt u ook een keukenadviseuse uitnodigen om de keukenrenovatie van uw huis in kaart te brengen? Maak vrijblijvend een afspraak via onze contactpagina.

Afspraak maken