Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Transformeer uw oude keuken tot droomkeuken

Bent u ook zo verslaafd aan interieurmagazines? Liggen er stapels woonmagazines op de salontafel en in het kleinste kamertje van het huis? Staat Help mijn man is een klusser of Eigen huis en Tuin elke week op uw beeldscherm af te spelen? Staat uw Pinterest bord vol met inspiratie voor uw droomkeuken? En bent u wel klaar met die aftandse, onpraktische keuken van u? Kortom, droomt u ook al lang van een opfrissing van uw keuken? Stop met dromen en onderneem eindelijk de eerste stappen naar de realisatie van uw droomkeuken.

Inspiratie verzamelen van uw droomkeuken

U heeft vast al een idee van het eindresultaat voor ogen. Het verwoorden van uw droomkeuken is echter niet altijd even gemakkelijk. Woorden schieten soms tekort en vaak zeggen beelden meer dan woorden. Daarom raden we u aan om de ideeën te tonen! Neem die interieurmagazines mee in de afspraak met de keukenadviseur. Toon de inspiratieborden die u bijhoudt in Pinterest, of bekijk de Pinterestborden van Intereno. Of neem een kijkje in het voor u opgesteld gratis keukenmagazine.

Uw keuken 2.0

Binnen uw huidige keuken bestaan er een groot aantal mogelijkheden om aan renovatie te doen. Keukenrenovatie is de weg naar uw droomkeuken! Bij Intereno verbouwden we zo al meer dan 6.000 keukens. Onze experts maken graag een afspraak met u om in kaart te brengen wat de mogelijkheden binnen uw keuken zijn. Maak vandaag nog een afspraak met ons. De lokale adviseur gaat met uw inspiratie aan de slag en bekijkt de mogelijkheden binnen uw bestaande keuken. Hij kan u vast een nieuwe kijk geven op uw oude keuken!

Afspraak maken