Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Wat is een moderne keuken?

Wat is een moderne keuken?

Ik liep vorige week over de markt en ik ving een gesprek op tussen twee vrouwen over hun keuken. De ene dame deed duidelijk haar beklag over het uiterlijk van haar schijnbaar verouderde keuken. Het was een klaagzang van heb ik jou daar. Ze wilde een moderne keuken. Op dat moment vroeg ik mezelf af wat is nu eigenlijk een moderne keuken? Is dat er een in de huidige frisse kleuren en voorzien van alle nieuwe keukenapparatuur? Of denkt ze meer aan een ruim opgezet kookdomein met een kookeiland? Ik dit laatste geval heeft het ook alles te maken met de fysieke ruimte. Daar kunnen wij van Intereno keukenrenovatie niet veel aan veranderen. Maar in het eerste geval juist des te meer.

Het is heel menselijk dat je na een aantal jaren een beetje uitgekeken raakt op je huidige keuken. Of uw gezinssituatie is in de loop der tijd veranderd. Dat zijn situaties die soms om een iets andere inrichting van de keuken vragen. In hoeverre dit voor u is op te lossen met een keukenrenovatie, is te onderzoeken tijdens een gesprek met een van onze keukenadviseurs. Maar geloof me het zijn allemaal situatie die met een renovatie van uw keuken zijn op te lossen. Uitgangspunt voor ons om een keukenrenovatie te adviseren is en blijf altijd de conditie van uw huidige keuken.

De basis van het geheel moet wel in goede staat zijn. Een goede basis die voorzien wordt van nieuwe keukendeurtjes en een nieuw keukenblad ziet er weer als nieuw uit. En wat ik dan zeker Keukenrenovatie maakt in één dag je keuken tot een moderne keuken niet mag vergeten te vertellen, is dat de technieken waarmee we tegenwoordig foliedeurtje maken enorm veel beter is ten opzichte van tien jaar geleden. U krijgt niet voor niets vijf volle jaren garantie op deze keukendeurtjes. Die zelfde garantie krijgt u overigen ook op de montage en het keukenblad. We maken uw keuken compleet met nieuwe keukenapparatuur. Zo kent u uw huidige keuken niet meer terug. U hebt zonder hak en breekwerk een moderne keuken waar u weer jaren mee vooruit kunt. Ik had die mevrouw nog willen vragen wat zij nu precies verstond onder ‘een moderne keuken’, maar de dames waren op dat moment verdwenen. Ik zal haar antwoord dus nooit weten. Maar u kunt het vast en zeker onder woorden brengen als we aan tafel zitten.

 

Harry van der Kamp

Afspraak maken