Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Praktische korflade of besteklade in plaats van keukenkasten

“Diepe kasten, daar kunt u veel in kwijt.” Dat klopt, maar weet ú nog wat er allemaal in die kasten staat of ligt? In die diepe kasten is het overzicht snel zoek. Bij het keukenontwerp zien wij steeds vaker dat keukenkastjes vervangen worden door een besteklade of korflades. Zeker bij het ouder worden biedt de besteklade of korflade terug overzicht in de keuken.

Besteklade of korflades voor meer overzicht

In één oogopslag zien wat er in de keukenkastjes staat, dát is het grote voordeel van een korflade. Je trekt aan de lade, of bij de greeploze keuken duwt u hem open, en u krijgt perfect overzicht wat er zich in de keukenlade bevindt. Vergeet dus de vervallen kruidenpotjes van 1991, of de verroeste pot bonen linksachterin. Met een korflade ziet u direct wat zich, ook achterin, in uw keukenkastjes bevindt. En dat gaat ook weer voedselverspilling tegen. Een leuk bijkomend voordeel.

Ingrediënten en werktuigen binnen handbereik voor meer kookgemak

U hoeft nooit meer te rommelen in de lade naar de appelboor wanneer u bij de installatie van een brede keukenlade een besteklade aanbrengt. Zo krijgt u overzicht in uw keukengereedschap voor nóg meer kookplezier. En daar doen we het bij Intereno graag voor. Wij stellen uw wensen op de eerste plaats en renoveren én installeren de keuken van uw dromen. Vol handige snufjes, ruimtebesparende tips en een praktische keukenindeling.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw keukenrenovatie.

Afspraak maken