Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Goede indeling van de keukenlades

Een mens spaart in de loop der tijd veel spullen. U herkent het wellicht van een moment waarop u verhuisd bent. Op dat moment is pas goed zichtbaar hoeveel prullaria er eigenlijk in huis aanwezig is. Daarom is het goed om uw keukenlades op de juiste wijze in te richten. Dit zorgt voor orde in de chaos van potjes, bakjes, bestek en ander keukengerei.

De besteklade inrichten

De besteklades zijn in de meeste keukens al ingericht. Dit zorgt er op de eerste plaats voor dat u uw bestek altijd eenvoudig en snel weet te vinden. Dit is wel zo handig wanneer u snel de tafel wilt dekken of wanneer er meerdere pannen op het vuur staan. Daarnaast zorgt een goede indeling ook voor minder kans op beschadigingen. Wanneer u ook overig bestek zoals kleine lepeltjes en andere losse spullen kwijt wilt, is het aan te bevelen om meerdere lades in te richten als besteklade. Dit voorkomt dat de besteklade overvol raakt en als nog onoverzichtelijk is.

Voorraad lades

Vrijwel ieder huishouden heeft een kleine voorraad in de keuken. Dit om te voorkomen dat u iedere dag richting de supermarkt moet om boodschappen te doen. Denk aan een voorraad pasta, rijst, kruiden en oliën. Ook deze producten kunt u netjes gescheiden in een keukenlade bewaren. Ons advies is om zoveel mogelijk gebruik te maken van bakjes, flessen of potten. Dit voorkomt dat uw keukenlade overvol raakt met een wirwar van allerlei soorten verpakkingsmateriaal. De potten kunt u eenvoudig naast elkaar plaatsen. Daarnaast is het aan te bevelen om deze lades te voorzien van een antislipmatje, wat ervoor zorgt dat alles bij het openen van de lades op zijn plek blijft staan.

Ga efficiënt om met ruimte

Heeft u een wat kleinere keuken? Ga dan efficiënt om met de beschikbare ruimte. In dit blogbericht leest u hoe u uw keuken ruimer kunt laten ogen. Daarnaast is het aan te raden om niet té veel bestek en voorraad in uw kleine keuken te bewaren. Dit zorgt voor rust en overzicht, wat de beleving van uw keuken zeker ten goede zal komen.

Wilt u weten hoe Intereno u kan helpen bij het herinrichten van uw keuken? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Afspraak maken