Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Veel opbergruimte nodig? Kies brede keukenlades!

Overweegt u om de keuken te laten renoveren of ombouwen? Vergeet dan niet te kiezen voor aanpassingen met voldoende opbergruimte. Gedurende de jaren verzamelt u steeds meer keukenapparatuur en keukengerei. Extra kastruimte in de keuken zal dan geen overbodige luxe zijn. Misschien denkt u: allemaal leuk en aardig, maar ik wil graag een strakke, design keuken en veel keukenkasten en laden passen niet echt in dit moderne plaatje. Begrijpelijke gedachte, maar gelukkig zijn er voldoende manieren om het strakke karakter van de keuken te behouden mét genoeg opbergruimte.

Brede keukenlades zijn de oplossing!

Efficiënt omgaan met de ruimte in de keuken doet u met dubbele en brede keukenlades. Dit type opbergruimte zien we steeds meer terug in het keukeninterieur. In tegenstelling tot de standaard vierkante keukenkastjes, geeft het horizontale en brede design de keuken een verfijnde uitstraling. Ook creëert u met brede keukenlades meer ruimte voor het opbergen van spullen dan met smalle keukenlades.

Keukenlades met dubbele lades

Naast de innovatieve look van brede keukenlades, zijn de lades de perfecte manier om keukengerei geordend in op te bergen. Terwijl u bij smalle lades nog net uw kruidenpotjes en bestek kwijt kunt, is het bij brede keukenkasten mogelijk om uw grote voorraadpotten of kookboeken op te bergen. Ook is het met dubbele, brede keukenlades mogelijk om meerdere laden in één te verwerken. Vanaf de buitenkant zal het lijken alsof uw keuken weinig keukenlades heeft. Echter, worden er meerdere lades tevoorschijn getoverd zodra u de lade opentrekt.

Het praktische nut van brede keukenlades

Door brede keukenlades te laten plaatsen onder uw keukenblad, creëert u veel opbergruimte die niet direct zichtbaar is. De keukentrend is ideaal voor moderne keukeninrichtingen en zorgt ervoor dat u makkelijk bij uw keukenspullen kunt. U hoeft niet langer meer helemaal in een keukenkastje te duiken om de mixer die achterin ligt te vinden. Met brede keukenlades trekt u de lade uit en klaar is Kees!

Heeft u interesse in een keuken met brede en dubbele keukenlades? Of bent u op zoek naar andere manieren om uw keuken te voorzien van een nieuw jasje? Neem dan vrijblijvend contact op met Intereno. Onze keukenrenovatie specialisten kunnen u voorzien van advies en renoveren uw keuken al binnen één dag.

Afspraak maken