Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Afzuigkap vervangen tijdens de keukenrenovatie

Wat goed is behouden we graag. Daar zijn we bij Intereno dagelijks mee bezig. U krijgt van ons een nieuwe kijk op uw oude keuken. Dat is ons handelsmerk. Kijk echter kritisch naar de vaak verouderde keukenapparatuur. In dit artikel zoomen we in op de afzuigkap. Lees de reden achter de afzuigkap vervangen door een nieuwer model. Het is een goede investering en een keukenrenovatie is hiervoor het uitgelezen moment.

Afzuigkap vervangen voor gezondere lucht

Afzuigkappen zorgen voor een correcte afvoer van hete lucht en geuren. Een goede afzuiging krijgt binnen enkele momenten de frietlucht uit de keuken. Zo blijft uw keuken (en kleding!) niet nazinderen van gebakken lucht. Staat u echter al jaren in een verouderde keuken te bakken en blijft de lucht “hangen”? Werkt het schoonmaken van de afzuigkap niet meer? Dan bestaat de kans dat fijnstof in de keuken vrij spel krijgt. Laat uw afzuigkap vervangen door een modern model. De moderne kappen filteren de lucht in uw keuken beter dan de oude modellen. En gefilterde lucht is gezonde lucht.

Moderne technieken en tijdloos design

Design en techniek staan niet stil. Zo bestaan er stille, motorloze afzuigkappen. De afzuigkap vervangen door een motorloos model wilt niet zeggen dat er minder lucht wordt aan-of afgevoerd. Integendeel. De motorloze afzuigkap is simpelweg een stil model. Ook bij Intereno behoort de motorloze afzuigkap tot de mogelijkheden. Tot slot geven wij u nog drie tips bij het aanschaffen van een afzuigkap.

 

Meer tips voor het renoveren van uw keuken? Download gratis ons eBook vol keukenrenovatie tips!

Afspraak maken