Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Welke snufjes maken een keukenblok praktisch?

Een keukenblok kan zoveel meer zijn dan een mooie rechthoekige blok op de keukenvloer. Een keuken dient immers niet alleen als streling voor het oog, hij moet bovenal praktisch zijn! Dat geldt bij zowel een kleine als een grote keuken. Dankzij onze ervaring zien wij kansen in uw keuken. Wij duiden snufjes om toe te voegen in het ontwerp voor uw keukenblok.

Werkblad op werkhoogte

Met het integreren van een keukenblok in de keuken komt er in één opslag meer werkruimte bij. Een praktische tip die we graag meegeven is om ervoor te zorgen het keukenblad op werkzame hoogte staat.. Dit is een mooie oplossing voor kleine keukens. Niet alleen kan zo het keukenblok dienst doen als werkblad, u heeft er meteen een keukentafel of ontbijtbar bij!

Voorzie elektriciteit in het keukenblok

Of u nu opteert voor een vrijstaand keukenblok of niet, zorg dat er steeds voldoende stopcontacten voorzien worden. Extra stopcontacten zorgen ervoor dat u nooit meer de stekker van het koffiezetapparaat hoeft uit te trekken om de magnetron in het stopcontact te steken. Niet alleen keukenapparatuur kunt u aansluiten op het elektriciteitsnet, ook laptops, tablets, of mobiele telefoons kunnen voorzien worden van stroom, zonder het koffiezetapparaat uit te hoeven trekken. 

Integreer opbergruimte

Na een geslaagde keukenrenovatie heeft u al het keukenmateriaal bij de hand in de keuken: van de kookingrediënten, tot het bestek en de keukenapparatuur. Met een juist keukenblok interieur maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Neem maar eens een kijkje bij het bericht over de goede indeling van besteklades. En wat dacht u van het integreren van korflades?

Kookeiland

Wenst u een kookeiland met of zonder spoelbak? Gaat uw voorkeur uit naar Pitt-kooking of een keramische kookplaat? U kunt veel kanten op met een kookeiland. Waar uw wensen ook liggen, wij maken werkbladen, keukenkasten en keukenfronten op maat.

 

Heeft u hulp nodig van een expert? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw keuken? Plan een afspraak met ons, onze adviseur bespreekt de mogelijkheden met u.

Afspraak maken