Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Waarom kiezen voor een matte afwerking van uw keuken?

De keuze en afwerking van uw keukendeurtjes bepaalt niet alleen de stijl van uw afgewerkte en gerenoveerde keuken, het brengt ook een gepast onderhoud met zich mee. De keuze van de keukenfronten kan dus het comfortniveau binnen de poetstaken bepalen. Het is daarom niet verwonderlijk dat er veel keuze is binnen de  materialen voor het vervangen van de keukendeurtjes! De voordelen en soorten van een matte afwerking in uw keukenrenovatie lijsten onze verkopers voor u op.

mat kunststof keukendeur

 

Soorten matte afwerking bij Intereno

Bij Intereno beschikken we over twee soorten afwerking van matte fronten: Mat kunststof en gespoten fronten. De mat kunststof afwerking betreft de voor- en zijkanten van het keukendeurtje, de achterkant is vervaardigd van melamine. De tweede soort afwerking gebeurt door middel van spuiten. Deze tweede mogelijkheid gebeurt naadloos en rondom, in tegenstelling tot de eerste soort. Spuitwerk van de keukenkastjes is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Beschikbare kleurtjes voor uw keukendeurtjes

Een praktische keuken die mooi is om naar te kijken, dat is wat wij vaak binnen één montagedag realiseren bij uw thuis of in uw kantine. De kleurkeuze is uitgebreid bij een matte afwerking. Bijkomend voordeel van een matte afwerking van de keukendeuren is dat de milieuvriendelijke UV-lak niet verkleurt in een zonnige keuken.

mat kunststof keukendeur

Duurzaam, robuust materiaal

Een mat gelakt keukenfront is zeer slijtvast, robuust en redelijk krasvast.

Gespoten, matte en naadloze afwerking rondom

Wanneer u kiest voor gespoten keukendeurtjes, wordt zowel de voor- als achterzijde van het keukenfront voorzien van een matte laklaag. Daardoor is de afwerking rondom en dus naadloos. Deze mogelijkheid bestaat niet voor de mat kunststof afwerking, waarbij enkel de voorzijde en zijkanten van de keukendeurtjes in uw gekozen kleur worden afgewerkt.

Weinig onderhoud van uw keukenkastje

Voor het onderhoud heeft u geen speciale reinigingsproducten nodig. De keukenfronten zijn makkelijk af te nemen met een vochtige doek. Lees verder over de afweging tussen een matte of hoogglans keuken.

 

Bent u benieuwd om de matte afwerking te ervaren? Onze Intereno verkoper toont u graag de stalen van zowel een gespoten als een kunststof afwerking. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak bij uw thuis.

melamine keukendeurtjes betonlook keukenkastjes fineer keukenfronten

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken