Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Nieuwe keukenkraan kiezen aan uw keukentafel

Last(en)post

Een lekkende keukenkraan vormt een kostenpost in het huishoudbudget. Je verliest kostbaar drinkwater. En wat dacht je van de keukenkastjes? In de keukenkastjes onderaan brengt een lekkende kraan heel wat schade aan. Om nog maar van het druppende geluid te zwijgen wanneer de lekkage zich alleen in de spoelbak voordoet. Kortom: een lekkage in de keuken brengt een bron van frustratie met zich mee. Wanneer ontkalken niet meer helpt, is de keukenkraan vervangen de enige oplossing. En waarom neemt u eigenlijk niet ineens de hele keuken mee in de opfrissing?

Showmodellen aan uw keukentafel

Bent u nog aan het twijfelen over de keuze van uw nieuwe keukenkraan? Neem contact met ons op. U staat er niet alleen voor. Onze keukenadviseurs beschikken over jarenlange ervaring. Een lokale keukenadviseur inspireert u graag en brengt zes showroommodellen naar uw keukentafel. Bent u op zoek naar een speciale keukenkraan als middelpunt van uw keuken? In dat geval neemt hij ook catalogussen en boeken mee om u unieke ideeën te geven. Zo bent u steeds verzekerd van een keuken, aansluitend op uw wensen.

Klaar in één dag

Na de intake en de opstelling van uw ideaalbeeld wordt uw keuken opgemeten door één van onze vakmannen. Hij brengt precies in kaart hoe groot, klein, breed of lang uw keuken is. Die plannen vormen de blauwdruk van uw gerenoveerde keuken. Achter de schermen, in de werkplaats, bereiden wij de renovatie van uw keuken tot in de puntjes voor. Daar krijgt uw ideaalbeeld vorm. Een keuken zonder lekkende kraan, of kromgetrokken keukenkastjes onder de spoelbak. Kunt u het zich al inbeelden? Een gerenoveerde keuken, professioneel geplaatst binnen één dag?

Maak uw droom waar en contacteer ons vandaag nog hoe we u kunnen verlossen van die lekkende keukenkraan.

Afspraak maken