Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Melamine keukendeurtjes: dé oplossing in de keuken!

Voor een nieuwe look in de keuken is het in veel gevallen niet nodig om een splinternieuwe keuken aan te schaffen. Het vernieuwen van de keukendeurtjes geeft vaak al de gewenste upgrade in de keuken. Veel gemaakte keuzes voor de afwerking van de keukenfronten zijn hoogglans acryl, folie fronten en een nieuwe laklaag. Een ander vaak gekozen materiaal voor de keukendeurtjes is melamine.

Wat is melamine?

Melamine is een kunststof toplaag welke onder hoge druk op het oppervlak, in dit geval het keukenkastje, wordt geperst. De dikte van melamine op het kastje is gemiddeld 0,1 mm. Melamine keukenkastjes kunnen gemaakt worden in diverse kleuren, soorten en designs.

Waarom melamine keukendeurtjes?

Melamine keukendeuren hebben meerdere voordelen. Zo is het materiaal zeer krasvast, slijtvast en staat het bekend als onbreekbaar. Verder hebben melamine keukendeuren een lange levensduur en hebben de keukendeurtjes weinig onderhoud nodig. U maakt melamine eenvoudig schoon met warm water, een schone doek en eventueel een borsteltje voor hardnekkig vuil. Bovendien is melamine erg hygiënisch: bacteriën hebben geen kans zich te ontwikkelen doordat het oppervlak helemaal dicht is. Tot slot is melamine met het oog op de portemonnee een interessante keuze.

Melamine keukendeuren van Intereno

Keukenrenovatie specialist Intereno vernieuwd uw oude keukendeurtjes al in één dag. Ook voor melamine keukendeurtjes kunt u bij ons terecht. Neem contact op voor advies op maat, meer informatie of vragen over onze keukenrenovatie.

matte afwerking keukenkastjes fineer keukenfronten betonlook keukenkastjes

Afspraak maken