Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Hoe creëert u een elegante, klassieke keuken?

Een verfijnde stijl bekomen in uw keuken kan al door enkele simpele ingrepen en behoeft geen grote verbouwingswerken. Wilt u ook uw keuken ombuigen naar een klassieke keuken en zoekt u naar tips? Onze keukenexperts helpen u graag op weg naar uw droomkeuken.

Elegant en tijdloos design

Klassiek keukendesign reflecteert warme eenvoud en authentieke klasse. Elegant design houdt zich afzijdig van opzichtige kleuren, terwijl sierlijke toetsen naar de voorgrond treden. Denk aan een simpele quote of bossing keukenkasten. Wit- en grijstinten overheersen in de klassieke keuken. Naadloos sluiten er qua materiaalkeuze klassiekers zoals hout, graniet en marmer op aan.

Met kleine ingrepen naar een klassieke keuken

Vaak betekenen kleine ingrepen al een wereld van verschil. Door het vervangen van de keukenkastjes wordt bijvoorbeeld reeds een groot verschil gemaakt in uw keukendesign. Om een elegant keukendesign te bekomen valt de keuze vaak op witte, houten keukenkasten. Het keukenblad en de werkbladen worden vervaardigd uit graniet of marmer: degelijk en hittebestendig materiaal. Verder maken kleine details ook al verschil. Juiste keukenaccessoires zorgen voor een tijdloze toets. Denk aan de keuze van de keukengrepen. Echter stopt daar ons aanbod niet. Wat denk u van een weloverwogen spoelbak en elegante keukenkraan?

Mogelijkheden in kaart laten brengen

Uw keuken renoveren naar een klassieke keuken met een tijdloos design? Wij hielpen reeds 10.000 klanten naar hun droomkeuken in een vakkundige keukenrenovatie. Onze keukenadviseurs kijken met een deskundig oog naar uw bestaande keuken en brengen uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden van uw bestaande keuken in kaart. Contacteer ons.

Afspraak maken