Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Welke quote past bij mijn keuken?

U bent ze ongetwijfeld al in veel huizen van familie en vrienden tegengekomen: bekende quotes, grappige teksten of een mooie spreuk aan de muur. Met quotes kunt u de slaapkamer, woonkamer of keuken een persoonlijke touch geven. Ook is een leuke tekst op de muur een ware eyecatcher en zorgt het voor inspiratie. Omdat standaard quotes als ‘home is where the heart is’ of ‘home sweet home’ in ieder huis wel ergens te vinden zijn, lichten we graag wat vernieuwende quotes toe. Lees ze eens door en bekijk welke spreuk bij u en uw keuken past. Wellicht kunt u hiermee uw keuken opfleuren en personaliseren.

Kitchens were made to bring families together

Dit is de perfecte quote voor keukens van échte familiemensen. U houdt er van om met uw partner uitgebreid te ontbijten, uw kinderen na school te ontvangen aan de keukentafel en lekker lang te dineren met het gezin. Samen zijn staat bij u hoog in het vaandel en dit is terug te zien in uw keuken. Uw grote woonkeuken heeft sfeervolle verlichting, een grote keukentafel en ruime keukenkastjes voor al uw pannen, borden en keukenapparatuur.

Live life with a little spice

U houdt ervan om uitdagingen aan te gaan en het optimale uit uzelf te halen. In de keuken kookt u graag kruidige maaltijden met de beste ingrediënten en verse producten. Een heet pepertje hier en wat pikante specerijen daar, u deinst niet terug voor een pittig maaltje. Uw keuken is uw paradepaardje en de belangrijkste onderdelen laat u graag opvallen. Fel gekleurde keukenkastjes, een luxe fornuis of speciale LED verlichting boven het keukenblad; grote kans dat deze elementen terug te vinden zijn in uw keuken.

Life is short, lick the spoon

Wilde u vroeger altijd de lepel aflikken nadat uw moeder die lekkere chocolade cake had gebakken? Houdt u van deze kleine genietmomenten en bent u bent u een echte levensgenieter? Dan is deze quote perfect voor uw keuken! U vindt het leuk om te bakken en te koken en lekker lang na te tafelen. Uw koelkast is vaak helemaal gevuld en het keukenblad ziet er niet altijd even opgeruimd uit. U droomt van een landelijke keuken en houdt van sfeervolle details als planten, fotolijstjes en kunst in uw keuken.

Keuken quote gevonden, en dan?

Naast deze drie quotes, zijn er nog talloze andere inspirerende spreuken te vinden. Speur eens rond op het internet en zoek een quote die bij u past. Laat vervolgens de quote bedrukken als muursticker of schilder zelf de tekst op een leeg stukje muur. In korte tijd geeft u zo een nieuwe, persoonlijke look aan uw keuken.

Een inspirerende tekst laat de muren in de keuken meer opvallen. Wilt u naast de keukenmuur, de inrichting van uw keuken, de keukenkastjes of het keukenblad eens onder handen nemen? Denk dan eens aan een keukenrenovatie. Intereno is specialist in keukenrenovaties en geeft u keuken binnen één dag een geheel nieuwe look.

Afspraak maken