Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Halloween knutselen: 3 praktische tips voor een kleine keukentafel

De dagen leveren zonuren in. Buiten steekt de gure wind de kop op en de bladeren vliegen tegen het keukenraam. De verwarming zet u wat warmer, en de kinderen? Die gaan aan de slag met halloween knutselen aan de keukentafel. Maar wat als u een kleine keukentafel heeft? Bij Intereno weten we daar raad mee.

Praktische tip #1: Gebruik alle werkoppervlak, ook die naast de kleine keukentafel

In een kleine keuken is het belangrijk om het weinige aan ruimte optimaal te benutten. Denk daarbij aan het praktisch inrichten van een kleine keuken. Wanneer de kinderen aan de slag gaan met knutselen voor Halloween maakt u eerst de kleine keukentafel vrij om plaats te maken voor de knutselspulletjes. Verzet de fruitschaal voor een keertje naar de woonkamer en archiveer de briefpost. Denk ook veel verder dan het werkoppervlak van de keukentafel. Maak ook het aanrecht vrij! Neem het koffiezetapparaat weg en berg de brooddozen op, Zo wint u en de knutselaar aan ruimte om lekker te plakken, knippen en tekenen.

Praktische tip #2: Limiteer het halloweenknutselmateriaal

Haal enkel het knutselmateriaal naar boven wat de knutselaars nodig hebben. Zo heeft u automatisch minder ruimte nodig om al het materiaal kwijt te kunnen. Of zet bijvoorbeeld de grotere dozen met het Halloween knutselmateriaal als “bron” op het aanrecht, zodat speelruimte overblijft aan de kleine keukentafel. Of als u en uw kinderen regulier knutselt, kan een korflade ingericht worden met knutselmateriaal.

Praktische tip #3: Contacteer ons voor een  nieuwe kijk op uw oude keuken

Ergert u zich al langer aan de kleine keukentafel? Wenst u voor uzelf en uw gezin meer quality time aan de keukentafel en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een keukenrenovatie in uw keuken? Dan is de tijd rijp om ons in te schakelen. Maak vrijblijvend een afspraak met onze lokale adviseur. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, bij uw thuis, aan uw kleine keukentafel.

Afspraak maken