Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Terug naar school: Keukenkast indeling met broodtrommels

September komt in zicht. De zomer ligt weer achter ons. Het is zelfs bijna herfst! De kinderen gaan terug naar school en daar horen natuurlijk nieuwe schoolspullen bij. Een nieuwe boekentas, nieuwe kleren, schoolboeken, schriften, pennen, potloden, rekenmachine, … en een nieuwe lunchbox met een stoere waterfles, kunnen niet ontbreken.  Maar waar gaat u al die keukenspullen opbergen? De keukenkastjes puilen nu al uit! Een goede keukenkast indeling doet al wonderen

Broodtrommels in praktische keukenkasten

Grote en diepe keukenkasten zijn één ding, overzicht hebben en behouden is weer iets geheel anders. In diepe kasten raakt u het overzicht zo kwijt en wie weet wat er nog op de bovenste keukenplank staat? En wat met al die leuke, fleurige keuken gadgets in de besteklade? Ze worden slechts één keer per jaar gebruikt, terwijl ze in de tussentijd rondslingeren in de keukenlade. Wij renoveren keukens om aan die praktische noodzaak te voldoen, om terug overzicht te krijgen in de keuken.

Wat u zelf kunt doen

Kijk kritisch naar de keuken hulpmiddelen. Misschien is het tijd om items van de hand te doen? Haal alles uit de besteklade en leg het in een schoendoos. Wat aan het einde van de maand nog in de doos zit, kan weg omdat u het niet gebruikt. Stapel bewaardozen en broodtrommels zonder deksel open in de kast, zo kunt u veel meer kwijt in de keukenkasten. Zet glazen, borden en kopjes in een kast in de buurt van het vaatwasmachine. Zo hoeft u niet heel de keuken rond te sjouwen met de schone vaat.

Keukenkast indeling gaat verder dan grote ruimtes

Wij horen regelmatig de vraag vanuit onze klanten om de onoverzichtelijke, oude keukenkasten opnieuw in te delen. Wij richten ons daarom bij renovatie vaak op de herinrichting van de binnenkasten. Voor een goede keukenkastindeling bekijken we samen met u waar nood aan is. Misschien is de installatie van meerdere bestekbakken of korflades al een hele sprong vooruit in dat overzicht.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak met ons, onze lokale adviseur bespreekt met u de oplossingen en mogelijkheden.

Afspraak maken