Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De voordelen van een aanrechtblad met spoelbak

Wie aan keukenrenovatie denkt, denkt aan lange bouwdagen, veel stof en onvoorziene kosten. Dat is dankzij Intereno helemaal niet het geval. Een gerenoveerde keuken hoeft namelijk geen grootschalig bouwproject te zijn. Ontdek hoe kleine ingrepen, zoals het vervangen van aanrechtblad met spoelbak, het aanzicht van uw keuken al aanzienlijk veranderen.

Het oog wilt ook wat

Is uw keukenblad beschadigd doorheen de jaren? Ongelukken gebeuren en al zeker in de keuken. Maar ook wanneer het keukenblad niet beschadigd is en u simpelweg uitgekeken bent op uw huidige aanrechtblad sporen we u aan verder te lezen. Het klinkt namelijk dat de tijd rijp is om het aanrechtblad met spoelbak te vervangen door een ander model. Die oplossing is overigens een haalbare kaart voor wanneer u even niet over de budgetten beschikt voor een totaalrenovatie van uw keuken.

Keukenrenovatie met een klein budget

Een gerenoveerde keuken hoeft geen grootschalig project te zijn. Vaak kunnen kleine ingrepen het aanzicht van uw keuken al wezenlijk veranderen. Wanneer u uitgekeken bent op uw keuken en over slechts een klein budget beschikt kunt u toch meer bewerkstelligen dan u in eerste instantie denkt! Zeker wanneer bijvoorbeeld uw keukenkasten in een nog prima staat verkeren kunnen kleine ingrepen al een wereld van verschil betekenen.

Aanrechtblad met spoelbak

Vervang het versleten aanrechtblad met spoelbak door een ander materiaal. U zult er versteld van staan over hoe zo’n kleine renovatie al een visueel verschil maakt. Wat dacht u van een tafelblad vervaardigd uit gracieus graniet? Lees onze eerdere tips over het uitkiezen van een spoelbak of van een keukenblad.

Bij Intereno helpen we u graag bij uw keukenrenovatie. Benieuwd wat er mogelijk is in uw keuken? Neem gerust contact met ons op en plan een afspraak met een adviseur. Wij verschaffen u graag een nieuwe kijk op uw oude keuken!

Afspraak maken