Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukenblad van gracieus graniet, waarom ook niet?

Het aanrechtblad in de keuken bepaalt voor een groot deel de uitstraling en de sfeer van de keuken. U kunt kiezen uit veel verschillende soorten keukenblad materialen waaronder HPL, composiet, graniet, hout en kunststof. Laten we vandaag eens het granieten keukenblad onder de loep nemen; voor een keuken met een luxe en exotische sprankel is dit materiaal namelijk de perfecte keuze! Dit dieptegesteente wordt gevormd door het ondergronds stollen van magma op verschillende plaatsen in de wereld. Hierdoor is er een grote variatie aan granietsoorten verkrijgbaar wat een uniek tintje aan uw keuken geeft.

Een gracieuze keuken met graniet

Een granieten keukenblad is verkrijgbaar in diverse kleuren, randafwerkingen en structuren. Graniet is een 100% natuurlijk materiaal en erg duurzaam. Geen enkel granieten keukenblad ziet er hetzelfde uit en doordat het op verschillende manieren afgewerkt kan worden, kunt u het geheel naar uw wens laten behandelen. Steeds populairder wordt het exotisch granieten keukenblad. Dit luxueuze aanrechtblad heeft een uniek aderpatroon samengesteld door Moeder Natuur. De meest mooie en bijzondere patronen zijn zo verwerkt in het aanrecht.

Een kras -en stootvast keukenblad

Graniet is door het uithardingsproces een hard materiaal en is hierdoor uitermate kras- en stootvast. Ook is een keukenblad van graniet hittebestendig waardoor het geen kwaad kan als u een hete pan op het aanrecht zet. Het blad zal niet gaan barsten, scheuren en er ontstaan geen lelijke kringen of afdrukken op het aanrecht. Omdat graniet een duurzaam materiaal is, kunt u er voor zeer lange tijd van genieten en treed er bijna geen teken van slijtage op. Het is wel belangrijk dat u het keukenblad goed onderhoud en schoonmaakt; zo kunt u er levenslang plezier van hebben.

Een keukenblad van graniet schoonmaken

Het schoonmaken van een granieten aanrecht is eenvoudig: veeg het vuil weg met een vochtig doekje en behandel hardnekkige vlekken met heet water in combinatie met een simpel huishoudmiddel. Het is aan te raden uw aanrecht minstens één keer per jaar te impregneren of polijsten. Zo geeft u bijtende en agressieve materialen geen kans om uw keukenblad aan te tasten. Pas wel op met oplosmiddelen; deze kunnen de impregneer laag aantasten!

Intereno is specialist in keukenrenovaties en vervangt in een handomdraai uw keukenblad. Naast het plaatsen van een granieten keukenblad, kunt u kiezen voor een aanrecht in HPL, composiet, hout of kunststof. Weet u niet zeker welk materiaal het beste bij uw keuken past? Laat u dan adviseren door één van onze specialisten. Binnen korte tijd zal uw keuken er weer uitzien als nieuw!

Afspraak maken