Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Een deuk of gat in het keukenblad

Een beschadiging in het keukenblad is helaas snel gemaakt. Maar wat kunt u doen wanneer uw keukenblad beschadigd is? Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn bij beschadigingen aan het keukenblad.

Verschillende soorten beschadigingen aan het keukenblad

Wij van Intereno komen in ons dagelijks werk verschillende soorten beschadigingen tegen. Sommige beschadigingen zijn ernstiger dan de ander. Hieronder leest u meer over de meest voorkomende beschadigingen.

Krassen in het keukenblad: Een kras is helaas al snel gemaakt. Naast het feit dat het niet mooi oogt, kan het ook gevolgen hebben voor het keukenblad zelf. Het is belangrijk om na te gaan of de kras door de beschermende laag heen gedrongen is. Wanneer dit het geval is, is het mogelijk dat vocht in uw keukenblad trekt en voor problemen zorgt. Minder diepe krassen kunt u vaak zelf vullen met vulmiddel. U zult de beschadiging altijd blijven zien, maar u voorkomt vochtophoping in het keukenblad.

Deuken in het keukenblad: Deuken ontstaan vaak wanneer men iets op het keukenblad laat vallen. Denk bijvoorbeeld aan een zware pan of ovenschaal. Ook voor deuken geldt dat het vooral belangrijk is dat vocht niet in het blad kan trekken. Heeft u een houten of kunststof keukenblad? Ga dan na of vocht een probleem kan veroorzaken.

Brandvlekken in het keukenblad: Heeft u een hete pan op het aanrecht laten staan, of is uw frituur gaan lekken op het keukenblad? In dat geval kunt u te maken krijgen met brandvlekken. Brandvlekken zijn vaak relatief groot en vallen direct in het oog. Wanneer een brandvlek ernstiger is, zullen ook hier problemen met vocht kunnen optreden. In het geval van brandvlekken is renovatie de meest voor de hand liggende optie.

Zelf repareren of kiezen voor keukenrenovatie

In sommige van de bovenstaande gevallen is het mogelijk om zelf het een en ander te repareren. U zult de beschadiging altijd blijven zien, maar voorkomt zo problemen met vocht. Wanneer u de beschadiging helemaal weg wilt hebben is keukenrenovatie een goede optie. Bij Intereno kunt u niet alleen terecht voor een nieuw keukenblad, maar ook voor keukendeurtjes, apparatuur en spoelbakken. Wellicht is dit een goed moment om uw keuken te laten vernieuwen. Keukenrenovatie is in de meeste gevallen een stuk voordeliger dan het plaatsen van een nieuwe keuken.

Keukenrenovatie door Intereno

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een keukenrenovatie? Neem dan gerust contact met ons op. Intereno renoveert uw keuken vaak binnen één dag, waardoor u zo min mogelijk overlast ervaart. Wanneer u ons inschakelt zal één van onze adviseurs bij u langs komen om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer uw wensen duidelijk zijn kan de keuken ingemeten worden en al deze vervolgens op een later tijdstip geïnstalleerd worden. Wij adviseren u graag!

Afspraak maken