Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Intereno Zuid-Afrika reis

Het is weer zover! De datum voor de jaarlijkse reis naar Zuid-Afrika is bekend. Ieder jaar trekken we een lootje uit alle mensen die een keukenrenovatie bij ons hebben afgenomen. Dit keer zijn de winnaars van 2021 en 2022 samengevoegd. Wat betekent dat twee klanten en hun partner van 24 november t/m 02 december de mogelijkheid krijgen om het mooie Zuid-Afrika te ontdekken. Samen met een aantal medewerkers van Intereno bezoeken zij het “Intereno Bos” en kunnen ze van dichtbij bekijken hoe de ontwikkeling van dit bos verloopt. Binnenkort is er een bijeenkomst voor alle deelnemers om alle plannen te bespreken. We hebben er ontzettend veel zin in! Benieuwd naar het verloop van onze reis en wat wij nog meer doen op het gebied van duurzaamheid? Je kunt hier alles volgen. 

Project Plant A Tree

Omdat wij naast het renoveren van keukens ook duurzaamheid heel belangrijk vinden, steunen wij het programma Project Plant A Tree. Voor elke keuken die wordt gerenoveerd, wordt er een boom teruggeplant in Zuid-Afrika voor biodiversiteit en koolstofopslag. Kiest u er dus voor om uw keuken door ons te laten renoveren? Dan draagt u dus gelijk een steuntje bij aan een beter milieu.

Wilt u ook kans maken op een reis naar Zuid-Afrika?

Wanneer u uw keuken laat renoveren door Intereno maakt u automatisch kans op deze mooie reis. Maak een afspraak met één van onze adviseurs en ontdek de uitgebreide mogelijkheden. Wie weet bent u volgend jaar wel de gelukkige.

           

Afspraak maken

Wij komen bij u langs
U wilt een afspraak maken met één van onze adviseurs? Regel het direct online!
Afspraak maken