Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Zo maakt u van uw keuken een ware eyecatcher

Steeds vaker wordt de keuken gebruikt om gezellig samen te komen met het hele gezin, vrienden en familie te ontvangen of om de hele avond te genieten van een uitgebreid diner. Omdat een stijlvolle en aangename ruimte veel invloed heeft op de sfeer, is het belangrijk dat u hier voldoende aandacht aan besteed. Het aanschaffen van een splinternieuwe keuken is niet altijd nodig om een ‘wauw-effect’ te creëren. Wellicht is één van de volgende ideeën een optie voor uw keuken:

1. Een make-over van de keukenvloer

Is uw keukenvloer beschadigd, de kleur vervaagd of bent u na al die jaren uitgekeken op uw oude keukenvloer? Een nieuwe vloer kan uw saaie keuken een oppepper geven waardoor de keuken weer als nieuw voelt. Bekijk welk materiaal, welke kleur en welk design het beste bij de huidige inrichting past en nét even dat extra effect geeft aan uw keuken.

2. Een nieuw fornuis in de keuken

Het fornuis is één van de belangrijkste onderdelen van uw keuken en mag dus zeker gezien worden! Tegenwoordig zijn er steeds meer moderne kookplaten en fornuizen te verkrijgen zoals de inductiekookplaat of het opvallende PITT-cooking. Een inductiekookplaat wordt verwarmd door elektromagnetische straling. Hierdoor wordt de plaat en de onderkant van de pan snel warm. Een andere optie is het innovatieve PITT-cooking waar gekookt wordt op kookpitten die zijn geïntegreerd in het keukenblad. Of kies voor een uitbreiding van uw huidige fornuis met meer pitten, een grote kookplaat of geïntegreerde afzuigkap.

3. Zwevende wandplanken boven het aanrecht

Waarom zou u uw mooie servies, kleurrijke kruidenpotjes of modern keukenapparatuur allemaal wegstoppen in dichte keukenkastjes? Juist, helemaal nergens voor nodig! Hang daarom in plaats van hoge keukenkastjes, zwevende wandplanken boven het aanrecht. Deze planken zijn mooi afgewerkt en hebben een frisse en moderne uitstraling. Net even wat anders en hierdoor een leuke toevoeging aan uw keuken. Tip: zet een fleurige hangplant op het uiteinde van de wandplank.

4. Plek voor een knusse zithoek?

Heeft u nog een klein plekje over in de keuken en weet u niet zo goed wat u hiermee moet doen? Maak er een knusse zithoek van! Ga op zoek naar een oude fauteuil en een kleine tafel, zoek er een kussentje bij in de kleuren van de keuken en voilà: uw keuken heeft er een eyecatcher bij!

5. Stem accessoires in de keuken op elkaar af

Een nieuwe stijl aanmeten in de keuken kan eenvoudig door de keukenaccessoires op elkaar af te stemmen. In de winter kunnen donkere en warme tinten een goede keus zijn voor de keuken. In de zomer creëer u weer een compleet andere look in de keuken met keukenaccessoires in frisse en lichte kleuren. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van accessoires als: de placemats, het tafellaken, de fruitschaal en de planten. Zo zorgt u met weinig geld voor een nieuwe uitstraling van de keuken.

6. Een renovatie van de keuken

Ook kunt u ervoor kiezen om uw keuken te laten renoveren. Met een keukenrenovatie of make-over steekt u uw huidige keuken in een nieuw jasje. Heeft u goede ideeën of bepaalde wensen zodat uw keuken een echte blikvanger wordt? Intereno bespreekt graag samen de mogelijkheden voor een renovatie van uw keuken.

Afspraak maken