Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Metallic kleuren in de keuken

Goud, brons, zilver, koper; het toepassen van metallic accessoires in het interieur is een steeds populairder wordende trend. Door het gebruiken van subtiele metaalkleurige tinten in de keuken, krijgt uw keuken een stoere, chique en opvallende uitstraling. In een handomdraai geeft u uw oude keuken een geheel nieuwe look met de volgende tips.

1. Koperen keukengerei

In steeds meer interieurwinkels of shops met woonaccessoires is metaalkleurig keukengerei te koop. De keuze is ontzettend groot. Ga voor grote koperen pannen, een goudkleurige theepot of bestek in een metaalkleur. Geef dit keukengerei een in het oog springende plek en uw keuken zal een ware metamorfose ondergaan!

2. Metaalkleurige keukenwand

Zijn uw huidige pannen nog niet aan vervanging toe en heeft u nét een nieuwe bestekset? Dan is het aanschaffen van metallic keukengerei misschien niet de beste optie voor het aanmeten van een stoere look in de keuken. Gelukkig zijn er nog meer ideeën die u eenvoudig kunt toepassen in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van de keukenwand met metallic verf. Diverse verfaanbieders hebben metaalverf in hun assortiment waarmee u de keukenwand kunt schilderen in de kleur van uw voorkeur. Ook kunt u uw keukenmuur bekleden met koperkleurige platen, gouden behang of stoere tegels.

3. Pimp de keukenlamp

Of u nu besluit een nieuwe lamp te kopen of de huidige keukenlamp op te knappen, onze tip is om eens na te denken over een metaalkleurig exemplaar. Door een opvallende, metallic hanglamp boven de keukentafel te plaatsen, zal uw keuken er opvallend en stoer uit gaan zien. Wilt u graag uw oude hanglamp behouden? Geen probleem! Met metallic verf tovert u uw oude lamp in een mum van tijd om tot een stoere eyecatcher!

Heeft u ervaring met een metaalkleurige keuken of meer tips om van de keuken een stoer vertrek met koperen accessoires te maken? Laat het ons weten! Intereno is als specialist in keukenrenovaties altijd geïnteresseerd in uw ervaringen, tips of ideeën omtrent keukens!

Afspraak maken