Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

De magie van een zwevende keuken

Loop een willekeurige keukenzaak binnen en uw blikveld zal zich vullen met moderne, strakke keukens. Naast de nieuwste keukenapparatuur en een monochroom design, zullen brede en zwevende keukenkastjes niet ontbreken in deze nieuwerwetse keukens. Waardoor maakt dit type keukenkast zijn opmars? We geven u graag een inkijkje in de zwevende keuken.

Meer ruimte door zwevende keukenkasten

Niet alleen de keuken is betoverd door de magische ‘zweef trend’, de trend wordt ook toegepast op andere elementen in huis: de zwevende trap in de hal, een zwevend tv-meubel of een droomslaapkamer met een zwevend bed. Het zwevend karakter van deze elementen zorgen voor een ruimtelijk gevoel in uw woning. De hangende kasten zijn ideaal om een kleine keuken optisch groter te laten lijken zonder in te leveren op uw opbergruimte.

Het geheim van de zwevende keuken

Voor het laten monteren van hangende of zwevende keukenkasten is een stevige achterwand essentieel. Ook moet er gebruik gemaakt worden van bevestigingsmateriaal dat voldoende gewicht kan dragen. Verder zal het zwevende en futuristische effect het grootst zijn als het bevestigingsmateriaal verwerkt is in het keukenkastje.

Praktisch én hygiënisch

Een keuken met een zwevende constructie heeft een betoverende, moderne en strakke uitstraling. Verder is een zwevende keuken erg praktisch en hygiënisch doordat er voldoende ruimte is onder de keukenkasten. Hierdoor veegt of dweilt u de vloer snel en eenvoudig schoon.

Het moderne effect van een zwevende keuken vergroot u met brede en greeploze keukenkasten. Heeft u een keuken met zwevende kasten? Dan zijn we benieuwd naar uw ervaring! Ook zijn aanvullende tips voor het moderniseren van de keuken altijd welkom.

Afspraak maken