Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukenfrontjes vervangen voor een metamorfose in de keuken

Een keukenrenovatie hoeft geen grootse verbouwing te zijn. Soms betekenen kleine ingrepen al een wereld van verschil. Een goed voorbeeld van een kleine ingreep met grote impact is het vervangen van de keukenfrontjes. Vervang uw keukenfrontjes door nieuwe exemplaren met een hip kleurtje bijvoorbeeld. U zal zien dat uw keuken in één dag omgetoverd kan worden, ook voor uw budget!

Plakkerige, oude keukenfrontjes vervangen

Bent u tevreden met de indeling van uw keukenkasten? En blij met de kwaliteit van de binnenkasten? Maar wilt u na al die jaren wel eens naar wat anders kijken dan uw donkere eiken keuken? Bent u toe aan een metamorfose? Of misschien wilt u verlossing van de plakkerige keukenkastjes? Oude keukenkasten vormen een visuele doorn in het oog en kunnen op termijn plakkerig aanvoelen, doordat ze met de hand open en dicht worden gedaan.

In een knip en een wip een keuken metamorfose

Maak vandaag nog een afspraak met onze keukenadviseur en bespreek de mogelijkheden. Hij of zij komt bij u over de vloer en brengt uw wensen in kaart. Na die eerste afspraak gaan wij hard voor u aan de slag in de ateliers. Wij maken uw keukenfrontjes op maat, in het materiaal, de kleur, of kleuren die u uitkoos. Laat je inspireren door kleurenpsychologie om een kleurtje uit te kiezen, vergeet daarbij niet om rekening te houden met de lichtinval in uw
keuken. In één dag realiseren wij uw keuken metamorfose en dat hoeft geen complete verbouwing te betekenen. Uw oude keukenfrontjes nemen we mee, waardoor u ‘s avonds uw avondeten in een gerenoveerde keuken kunt klaarmaken.

Wat denkt u ervan om de oude keukenfrontjes te vervangen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op en wie weet geniet u binnenkort weer van het zicht van uw keuken.

Afspraak maken