Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keuken outlet, keukendump of renovatie?

Wellicht hebt u er ook al eens naar gezocht wanneer u op zoek bent naar een nieuwe of vernieuwde keuken. We hebben het over de termen ‘keuken outlet’ of ‘keuken dump’. Het zijn termen die in de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit hebben gewonnen. En dat is ook niet gek omdat de economie ook niet altijd heeft meegeholpen in de koopkracht. Maar wat mogen we eigenlijk verwachten als we zoeken naar outlet keukens?

Keukens en onderdelen tegen dumpprijzen

De woorden zeggen het eigenlijk zelf al. U kunt keukens verwachten tegen dumpprijzen. Of een outlet van keukens waarbij showroom keukens worden verkocht. In veel gevallen is het zoeken naar de pareltjes. We worden snel enthousiast van de prijzen van de ‘complete’ keukens. Dus we gaan kijken of daar wat bij zit naar onze smaak. Mooie outlet keukens tegen dumpprijzen. Mooier kan het niet denkt u. Maar het kan geen kwaad om eens kritisch te kijken naar dumpkeukens. Stel u zelf de vraag of dit onafhankelijk van de prijs ook een keuken naar uw smaak zou zijn geweest. Prijs kan namelijk een groot verschil maken in uw perceptie van een keuken. Ook is het de moeite waard om eens na te gaan wat er voor apparatuur in de keukens verwerkt zijn en of deze in de prijs zijn meegenomen. We zijn allemaal wel thuis in het vergelijken. Dus waarom vergelijken we de apparatuur niet in prijs? Dan krijgt u al een idee of de keuken flink afgeprijsd is of niet.

Op maat keuken met de juiste renovatie

Denk er ook aan dat een keuken geheel op maat moet worden gemaakt of de showroom opstelling moet al de juiste maten hebben. Dus hebt u al een keuken en wilt u daarin verandering brengen, dan moet u de juiste maten weten. Maar als een outlet keuken voor u een optie is, waarom is dan een complete renovatie geen optie? Het voordeel van een renovatie is dat uw huidige keuken ter plekke onder handen wordt genomen, waarbij maatwerk wordt geleverd. U kunt kiezen uit diverse designs van keukenkastjes, varianten keukenbladen en keukenapparatuur. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met uw wensen. De mogelijkheden zijn legio. Hiermee is een keukenrenovatie een perfect alternatief voor een geheel nieuwe, op maat gemaakte keuken.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of twijfelt u tussen een outlet keuken? Neem dan eens vrijblijvend contact op. Wij kunnen u er alles over vertellen.

Afspraak maken