Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Nieuwe keukenapparatuur, waar moet u op letten?

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe keukenapparatuur zult u al snel merken dat er ontzettend veel keuze is. Er zijn vele merken met ieder hun eigen sterktes en zwaktes. Verder verschillen de prijzen ook enorm. Wij geven u graag een aantal tips als het gaat om het aanschaffen van nieuwe keukenapparatuur.

Duurzame apparaten

Het is verstandig om bij de aanschaf van nieuwe keukenapparatuur te kijken naar de duurzaamheid van de apparaten. Met name het energielabel is van groot belang. De meest zuinige apparaten beschikken over een energielabel A+++ of A++. Deze apparaten zijn over het algemeen wat duurder, maar verbruiken minder stroom dan een variant met een lager energielabel. Uiteindelijk verdient u de investering dus terug door te besparen op de energierekening. De keukenapparatuur zorgt in de regel voor een kleine 30% van het stroomverbruik. De keuken is dan ook de ideale locatie om te besparen op de energiekosten.

Maak combinaties

Steeds meer keukenapparatuur beschikt over meerdere functies. Op deze manier hoeft u minder apparaten te kopen en bent u uiteindelijk vaak goedkoper uit. Denk hierbij aan een oven en magnetron combinatie. Maar ook een kokend waterkraan is een handig combinatie van een kraan en een waterkoker. Verder zijn er steeds meer ovens beschikbaar met een stoomfunctie en beschikken sommige koelkasten over een ijsdispenser. Wanneer u dit soort multifunctionele apparaten aanschaft weet u zeker dat u van alle gemakken voorzien bent, zonder dat de keuken vol staat met allerhande apparatuur.

Advies over nieuwe keukenapparatuur

Wilt u advies over het plaatsen van nieuwe keukenapparatuur in uw bestaande keuken? Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Zij geven u advies over de voor en nadelen van verschillende oplossingen. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw keuken zijn? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Afspraak maken