Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keukenindeling veranderen

Bent u onlangs verhuisd en zou u uw keuken graag in een andere opstelling willen zien? Of bent u niet meer tevreden met uw huidige keuken en zou u de indeling van de keuken graag vernieuwen? In dat geval kunt u denken aan een keukenrenovatie door het team van Intereno. Wij verzorgen uw complete keukenrenovatie vaak binnen één dag.

Moet u een nieuwe keuken aanschaffen?

Het antwoord op deze vraag is gelukkig vrij eenvoudig. Wanneer u uw keukenindeling wilt veranderen hoeft u geen nieuwe keuken aan te schaffen. Het is mogelijk om kleine wijzigingen aan te brengen door uw keuken te laten renoveren. Wanneer de aanpassingen te groot worden is het soms wel verstandig om naar een compleet nieuwe keuken te kijken. Wanneer u twijfelt wat in uw geval de beste keuze is, kunt u het best contact opnemen met één van onze experts. Wij komen bij u thuis kijken en informeren u over de mogelijkheden.

Ik wil de indeling van mijn huidige keuken laten aanpassen

Wanneer u uw keukenindeling wilt laten wijzigen, kunt u denken aan een aantal kleine aanpassingen. Zo is het mogelijk om de spoelbak te verplaatsen. Dit gaat uiteraard gepaard met een nieuw werkblad. Daarnaast is het mogelijk om uw kookplaat te wijzigen en/of te verplaatsen. In het geval van een verplaatsing is het vaak ook noodzakelijk om het werkblad te vervangen.
Verder is het verplaatsen van een ingebouwde koelkast of oven in sommige gevallen ook een optie. Wanneer u twijfelt of dit voor uw keuken mogelijk is kunt u dit het best met ons overleggen. Wij zullen bekijken of keukenrenovatie in uw geval mogelijk is.

Wat kost het veranderen van de keukenindeling

Iedere aanpassing aan de keuken heeft een ander prijskaart. Het is dan ook niet te zeggen wat het aanpassen van de indeling van uw keuken in uw geval zou kosten. Wel kunt u er vanuit gaan dat dit vaak goedkoper is dan het aanschaffen van een compleet nieuwe keuken. Daarnaast is het mogelijk om naast de aanpassingen, ook de keukendeurtjes of andere onderdelen te vervangen. Op deze manier krijgt uw keuken gelijk een compleet andere uitstraling. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Afspraak maken