Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Keuken checklist voor koopwoningen

De crisis van de huizenmarkt is inmiddels op zijn retour. Dat betekent dat de huizenmarkt aantrekt en dat er meer huizen worden verkocht. Toch zien we dat niet elk huis even snel verkocht wordt. Dat ligt aan een aantal zaken, zoals ligging, prijs en ruimte. Maar wat we niet moeten vergeten is dat onze persoonlijke voorkeur ook een belangrijke factor speelt . Waar iemand een voortuin erg belangrijk vindt, kan een ander meer voorkeur hebben voor een grotere achtertuin. Een kleur op een van de muren veranderen is geen ingrijpende verandering op de woning, maar het vervangen van een keuken kan dat wel zijn.

Voorkom ‘bottlenecks’

Een keuken in een bestaande woning kan een ‘bottleneck’ zijn voor de koop of verkoop van een woning. De bestaande keuken is hoogstwaarschijnlijk op maat gemaakt aan de hand van de smaak van de vorige bewoners. Wij snappen als geen ander dat niet iedereen direct de kosten wilt maken voor een geheel nieuwe keuken. En dat hoeft ook niet. Want het renoveren van de keuken is ook een optie waarbij de uitgavenpost lager is. Door deze optie zal de keuken geen ‘bottleneck’ meer vormen bij de keuze van het kopen van een woning. U hebt immers een uitstekend alternatief.

Breng uw wensen in kaart

Voordat u besluit te kijken naar de mogelijkheden van het vernieuwen van uw keuken is het raadzaam om eerst te inventariseren wat u graag terug ziet in uw keuken. Wilt u gloednieuwe keukenapparatuur? Is het vernieuwen van keukenfronten al voldoende? Of wilt u juist een gehele renovatie waarbij de gehele opstelling anders gaat worden? En in welke stijl dan? Dat zijn allemaal vragen waar u kritisch naar zou moeten kijken. Uiteraard kunnen onze vakspecialisten u de mogelijkheden schetsen voor uw situatie. Zij helpen u dan om de juiste keuzes te maken voor een vernieuwde keuken.

Download keuken checklist

Om u alvast aan het denken te zetten hebben we een handige keuken checklist samengesteld. Deze checklist helpt u bij het in kaart brengen van uw keuken wensen. Dan hebt u alvast een beginpunt en wat inspiratie. Hierdoor kunnen wij uw wensen nog verder aanscherpen zodat u steeds dichter in de buurt komt van de droomkeuken voor uw woning.

button-intereno-oranje-chec

Afspraak maken