Besparen op een nieuwe keuken

Het aanschaffen van een nieuwe keuken kan een behoorlijke kostenpost zijn. U hoeft maar een keukenwinkel binnen te lopen en u wordt overspoeld met aanbiedingen, kortingen en speciale acties. Dit alles om u ervan te overtuigen dat de keukenwinkel voor u de voordeligste keuze is. Prijzen in keukenland kunnen enorm variëren en veel mensen zien tussen de bomen het bos niet meer.

Keukenrenovatie als alternatief

Een goed alternatief voor een nieuwe keuken is het renoveren van uw huidige keuken. Een verouderde keuken kan immers nog beschikken over een geschikte basis. Deze basis wordt vervolgens gebruikt om nieuwe onderdelen aan de keuken toe te voegen.
Keukendeurtjes: Het vervangen van keukendeurtjes is een voordelige maar ingrijpende vorm van keukenrenovatie. Een andere kleur of vorm keukendeurtjes geeft immers direct een andere uitstraling.
Keukenapparatuur: Het vervangen van keukenapparatuur geeft niet alleen een nieuwe uitstraling aan uw keuken, maar zorgt er ook voor dat koken weer een hobby wordt. Koken met de nieuwste technieken is een verademing voor iedere kok.
Werkblad: Het vervangen van het werkblad zorgt net als nieuwe keukendeurtjes voor een compleet andere uitstraling. Helemaal wanneer u kiest voor een andere kleur en/of materiaalsoort dan in uw huidige keuken. Het werkblad wordt vaak samen met de keukenkastjes vervangen, om zo tot een fraai totaalplaatje te komen.

Welk keuken onderdeel zou u het liefst laten vervangen?

Intereno heeft ruime ervaring in het vervangen van allerlei onderdelen van bestaande keukens. Welk onderdeel van de keuken zou u zelf het liefst willen laten vervangen? De apparatuur, het werkblad of de keukendeurtjes? We horen graag wat in uw ogen prioriteit zou hebben.
Meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

4 antwoorden
 1. M van Herk
  M van Herk zegt:

  Wat kost gemiddeld een renovatie?
  Ik snap dat dat afhankelijk is van allerlei wensen. Maar ik zou wel nieuwe deurtjes( 21stuks incl lades) willen en tegels boven het aanrechtblad

  Beantwoorden
  • Simon
   Simon zegt:

   Hallo Miranda,

   De kosten zijn inderdaad afhankelijk van tal van factoren.
   We hebben je vraag doorgegeven aan de juiste afdeling en zij zullen contact met je opnemen.

   Groeten,
   Team Interno

   Beantwoorden
  • Simon
   Simon zegt:

   Hallo Greet,

   De kosten van een renovatie kunnen verschillen. Dit hangt af van materiaalkeuze, afmetingen, ontwerp, etc.
   Ik heb je bericht doorgezet naar mijn collega, hij zal vervolgens contact met je opnemen.

   Groeten,
   Team Intereno

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *