Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Besparen op een nieuwe keuken

Het aanschaffen van een nieuwe keuken kan een behoorlijke kostenpost zijn. U hoeft maar een keukenwinkel binnen te lopen en u wordt overspoeld met aanbiedingen, kortingen en speciale acties. Dit alles om u ervan te overtuigen dat de keukenwinkel voor u de voordeligste keuze is. Prijzen in keukenland kunnen enorm variëren en veel mensen zien tussen de bomen het bos niet meer.

Keukenrenovatie als alternatief

Een goed alternatief voor een nieuwe keuken is het renoveren van uw huidige keuken. Een verouderde keuken kan immers nog beschikken over een geschikte basis. Deze basis wordt vervolgens gebruikt om nieuwe onderdelen aan de keuken toe te voegen.
Keukendeurtjes: Het vervangen van keukendeurtjes is een voordelige maar ingrijpende vorm van keukenrenovatie. Een andere kleur of vorm keukendeurtjes geeft immers direct een andere uitstraling.
Keukenapparatuur: Het vervangen van keukenapparatuur geeft niet alleen een nieuwe uitstraling aan uw keuken, maar zorgt er ook voor dat koken weer een hobby wordt. Koken met de nieuwste technieken is een verademing voor iedere kok.
Werkblad: Het vervangen van het werkblad zorgt net als nieuwe keukendeurtjes voor een compleet andere uitstraling. Helemaal wanneer u kiest voor een andere kleur en/of materiaalsoort dan in uw huidige keuken. Het werkblad wordt vaak samen met de keukenkastjes vervangen, om zo tot een fraai totaalplaatje te komen.

Welk keuken onderdeel zou u het liefst laten vervangen?

Intereno heeft ruime ervaring in het vervangen van allerlei onderdelen van bestaande keukens. Welk onderdeel van de keuken zou u zelf het liefst willen laten vervangen? De apparatuur, het werkblad of de keukendeurtjes? We horen graag wat in uw ogen prioriteit zou hebben.
Meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Afspraak maken