Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Kiezen van de juiste keukenapparatuur

Keukenapparatuur is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze keukens, denk maar eens aan een vaatwasser of (oven)magnetron. Stuk voor stuk apparaten die ons werk in de keuken een stukje eenvoudiger maken. U kunt vandaag de dag kiezen uit veel verschillende soorten apparaten en allerlei diverse modellen en stijlen. Welke keukenapparatuur is een absolute ‘musthave’ en waar moet u zoal op letten tijdens het kiezen van de juiste keukenapparatuur? Intereno helpt u graag verder. Samen maken we de juiste keuzes!

  • Koelkast/diepvries

Omdat veel producten gekoeld bewaard dienen te worden is het in de eerste plaats belangrijk dat u beschikt over een koelkast en diepvries. U kunt kiezen voor een koel/vries-combinatie of een aparte koelkast en diepvries. Tijdens uw keuze is het met name van belang dat u kijkt naar het energieverbruik, deze apparaten staan immers de hele dag aan.

  • Kookplaat

Ook de kookplaat behoort tot de basisuitrusting van uw keuken. Op het gebied van kookplaten is veel mogelijk, denk maar eens aan inductie of keramisch koken. Een eenvoudige gaskookplaat is uiteraard een stuk voordeliger in aanschaf maar misschien is het niet helemaal wat u zoekt. Het is aan te raden om u te laten adviseren over de verschillende opties.

  • Afzuigkap

Met een afzuigkap zorgt u ervoor dat nare luchtjes en/of kookdamp uit uw keuken wordt verwijderd. U kunt kiezen voor een ingebouwde afzuigkap of juist een afzuigkap als blikvanger. Controleer tijdens het plaatsen van uw afzuigkap altijd of er een direct een afvoer naar buiten is, anders kunt u het beste kiezen voor recirculatie.

  • Vaatwasser

Inmiddels beschikt bijna ieder huishouden over een vaatwasser, afwassen is namelijk niet de meest favoriete hobby van veel mensen. Ook bij de aanschaf van een vaatwasser is het belangrijk dat u kijkt naar het energieverbruik en het type uitvoering. Bent u alleen of met z’n tweeën dan volstaat een kleine vaatwasser in de meeste gevallen.

Uiteraard is er op het gebied van keukenapparatuur nog veel meer mogelijk. Overweegt u om nieuwe keukenapparatuur aan te schaffen in combinatie met een renovatie? Laat u dan geheel vrijblijvend adviseren door Intereno!

Altijd de juiste keuze in keukenapparatuur

Keukenapparatuur tijdens uw keukenrenovatie?

Als u besluit om uw oude keuken te renoveren is het vervangen van diverse (verouderde) keukenapparatuur vaak een voor de hand liggende optie. Keukenapparatuur gaat over het algemeen lang mee. Het kan echter voorkomen dat na verloop van tijd er toch het een en ander kapot gaat. Ook sluit in sommige gevallen de stijl van de keukenapparatuur niet helemaal aan op de uitstraling van de keuken, keukenrenovatie biedt dan een uitkomst.

Als u kiest voor Intereno Keukenrenovatie wordt uw bestaande keuken geheel naar uw persoonlijke wensen vernieuwd. Vakkundige monteurs zorgen voor een perfecte afwerking en plaatsen dé keukenapparatuur die past bij uw keuken.

Benieuwd naar de mogelijkheden van keukenrenovatie? Neem dan direct contact op met Intereno!

Afspraak maken