Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Hidden kitchen oftewel de ‘verborgen keuken’: de grote Houdini-truc

Follow my blog with Bloglovin

De minimalistische keuken heeft in 2019 een nieuwe invulling gekregen. Ze wordt verborgen achter accordeondeuren, schuifdeuren, kastdeuren – alles wat nodig is om de keuken netjes te houden en de rommel uit het zicht. De Hidden Kitchen, wat zich vertaald naar ‘verborgen keuken’,  vormt een elegante en praktische oplossing in een krappe ruimte, maar ook wanneer de keuken bij de woonkamer is betrokken in een open floor plan en u niet al de keukenapparaten in het oog wilt laten springen.

De Hidden Kitchen

Met de installatie van panelen in de keuken wordt de gehele keuken binnen het minimalistische keukenontwerp weggewerkt. De Hidden kitchen als summum binnen het scandinavisch keukeninterieur. Echter past het ook perfect binnen de keukenrenovatie waar hout in de hoofdrol speelt.

Kiekeboe spelen met keukenapparatuur in de verborgen keuken

U kunt het ook minder drastisch aanpakken en slechts enkele gedeelten van het werkoppervlak wegwerken achter een keukenkast. Zo kunt u in een handomdraai de koffiezet, het keukenmachine of de broodmand ‘opruimen’ door een luikje naar beneden te halen. Zo is al uw keukenapparatuur netjes weggeborgen en behoudt u overzicht met de installatie van schuifwanden: een interessante rol binnen het keukenontwerp. Ook de spoelbak, koelkast, vriezer, het afwasmachine, de oven, magnetron en/of kookplaat kunnen op die manier verborgen worden. Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem contact met ons op. We maken graag met u een afspraak om uw keukenontwerp te bespreken.

Afspraak maken