Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Gratis een keukenrenovatie van Intereno testen

Intereno verzorgt keukenrenovaties door heel Nederland. Onlangs werd er, in samenwerking met Testpanel en Vereniging Eigen Huis, een actie georganiseerd waarbij twee huishoudens kosteloos een keukenrenovatie van Intereno konden testen ter waarde van maar liefst € 3.500,00!

Uiteraard kwamen er veel aanvragen binnen. Een van de gelukkige winnaars was de familie Zandwijk uit Soest, hun oude keuken kon wel een kleine update gebruiken.

 

Een goed begin is het halve werk

Zoals bij iedere keukenrenovatie van Intereno werden de specifieke wensen van de klant voorafgaand aan de keukenrenovatie besproken. Alles wordt bekeken, ‘ zijn de kasten verdikt door vocht? Hoe lopen de laden? Werkt alle apparatuur nog helemaal naar wens? Wat is de huidige staat van de fronten, kasten en het werkblad?.’ Het is erg belangrijk om in de initiële fase al deze zaken volledig in kaart te brengen, op die manier kunnen eventuele onaangename verassingen in een latere stadium worden voorkomen.

Benieuwd hoe de keuken van de familie Zandwijk er vlak vóór de keukenrenovatie van Intereno uitzag? Bekijk de foto’s hieronder:

(klik op de foto’s voor een vergrote weergave)

 

zandwijk-voor-2   zandwijk-voor-3   zandwijk-voor-4

 

Renovatie op maat

Als er eenmaal samen met de klant een plan van aanpak is opgesteld wordt het tijd om aan de slag te gaan. Samen met de familie van Zandwijk werd er allereerst gekeken naar de mogelijkheden van nieuwe fronten, dit is een veelvoorkomende vorm van keukenrenovatie. De oude fronten waren in dit geval van gegolft aluminium, uiteindelijk is er gekozen voor compleet nieuwe fronten van grijs/acryl hoogglans. Naast het vernieuwen van de fronten zijn er in de kast van het kookeiland twee nieuwe laden gemaakt, volledig op maat. De twee grote laden (120 cm breed) zijn ook vernieuwd. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de keukenrenovatie van Intereno in de onderstaande foto’s:

(klik op de foto’s voor een vergrote weergave)

 

zandwijk-na-2   zandwijk-na-4   zandwijk-na-3

 

Meer informatie omtrent de actie? Lees het op Testpanel.

Beoordeling Intereno

Wij, bij Intereno, zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dat betekent dat wij elke keukenrenovatie met de grootste zorg benaderen. Onze specialisten zijn nauwkeurig, professioneel en servicegericht. Kortom, alles wat u van een CBW-erkend bedrijf mag verwachten. Op Testpanel.nl worden we gemiddeld beoordeeld met een 9.0, met zelfs een 10 voor montage. Bekijk ook alle andere reviews op Trustpilot.

Mag uw keuken ook worden gerenoveerd?

Niets is fijner dan een keuken die helemaal bij u past. Als u speelt met de gedachte om uw keuken een facelift te geven, overleg de mogelijkheden dan eens met Intereno! Een keukenrenovatie biedt immers talloze mogelijkheden, zoals een vernieuwd keukenblad, nieuwe keukenkastjes of het vervangen van uw keukenapparatuur. De renovatiespecialisten van Intereno zitten in iedere provincie, hierdoor kan er altijd professioneel advies worden gegeven en snel een afspraak worden gemaakt. Wist u dat de meeste keukenrenovaties in één werkdag kunnen worden gerealiseerd?

Neem direct contact op met Intereno!

Afspraak maken