Zoeken
Sluiten
 • Professionele keukenrenovatie in één dag
 • 5 jaar garantie
 • +15.500 tevreden klanten

Het maken van keukendeurtjes in een paar stappen

Er zijn tal van mogelijkheden als u nadenkt over keukenrenovatie. Als u behoefte heeft aan wat veranderingen in uw keuken zijn nieuwe kleuren, nieuwe keukenapparatuur of nieuwe keukenkastjes wellicht een goede optie. Uiteraard zijn er binnen het segment van keukenrenovatie nog tal van andere manieren om uw keuken een nieuwe uitstraling te geven. Keukendeurtjes bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in uw keuken. Ze zijn onderdeel van de look en feel en maken uw keuken compleet.

variatie in keukendeuren

Met het maken van keukendeurtjes is het mogelijk om uw keuken een persoonlijke tint te geven. Er zijn talloze variaties. Dit kan bijvoorbeeld door te kiezen voor een bepaald kleurgebruik of materiaal. Als u besluit om keukendeurtjes te maken is een goede voorbereiding erg belangrijk. Denk gedurende de initiële fase altijd goed na over zaken zoals:

  • Het materiaal
   De meest gekozen materialen voor keukendeurtjes zijn hout, kunststof, MDF, glas en roestvrijstaal.
  • De stijl
   Het is belangrijk dat de keukendeurtjes aansluiten op de sfeer die u in uw keuken waarborgt. De meeste voorkomende keukenstijlen zijn: landelijk, klassiek en modern.
  • Zelf plaatsen of laten doen?
   U kunt ervoor kiezen om het maken van keukendeurtjes zelf te doen én te plaatsen. Het is echter vrij secuur werk en de grondige voorbereiding gaat altijd gepaard met nieuwe keukenkastdeurtjes, daarom kan het inschakelen van een keukenrenovatie-expert ook een uitkomst zijn. Intereno helpt u graag verder!
  • Budget
   Uiteraard is het verstandig om van te voren een bepaald budget vast te stellen, op die manier weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Keukendeurtjes laten maken door Intereno?

Intereno heeft een uitgebreid keukenrenovatieprogramma en helpt u graag verder met het maken van keukendeurtjes die écht bij u passen. Keukendeurtjes zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Welke stijl u ook kiest (bijvoorbeeld landelijk of modern) u bent bij Intereno aan het juiste adres!

Als u kiest voor Intereno wordt uw bestaande keuken compleet naar uw persoonlijke wensen gerenoveerd. Éen van de vele voordelen van Intereno Keukenrenovatie is dat we uw keuken meestal binnen één werkdag kunnen vernieuwen. Neem direct contact op met Intereno!

Afspraak maken