Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Geef een luxe uitstraling aan uw keuken

Geen enkele keuken is hetzelfde en toch lijken de meeste keukens enorm op elkaar. Hoe kunt u uw keuken een luxe uitstraling geven, zonder dat dit direct enorm veel geld kost? Wij hebben enkele tips op een rij gezet.

Een vloer kan een keuken maken

Intereno beperkt zich tot het renoveren van keukens. Toch kan het aanpassen van de keukenvloer een enorm effect hebben op de uitstraling van uw keuken. Wij leggen geen vloeren, maar hebben wel veel keukens van binnen gezien. Zo geeft een houten vloer een warme uitstraling aan uw keuken. Maar ook grote keramische tegels kunnen uw keuken een luxe uitstraling geven. Wanneer u kiest voor keramische tegels zou u de keus kunnen maken om deze diagonaal te leggen, kijk eens naar wat dit doet voor uw keuken!

Leg het accent op de juiste plek

Na de keukenkastjes en de vloer is de achterwand van een keuken veelal het belangrijkste visuele aspect van de keuken. Het is dan ook raadzaam om hier zeer bewuste keuzes in te maken. Welke achterwand heeft uw voorkeur, en waarom? Er zijn tal van mogelijkheden om uw eigen persoonlijkheid uit te drukken, zonder dat dit direct enorm veel geld hoeft te kosten. Twijfelt u? Bekijk dan samen met onze adviseurs welke opties er zijn om zo tot de beste keuze te komen.

Let op de details

Naast de aanpassingen met grote impact, zijn het de details die snelle verschillen kunnen maken. Het aanpassen van de keukengrepen kan uw keuken direct een andere uitstraling geven. Ook kunnen planten en kunst veel doen voor uw keuken. Het leuke van planten en kunst is dat deze op ieder moment vervangbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat u uw keuken steeds weer een andere uitstraling geeft. Zo is het bijvoorbeeld enorm leuk om te experimenteren met het toevoegen van verschillende kleuren.

Hoogte is luxe, maak hier gebruik van

Heeft u een woning met genoeg ruimte in de hoogte? Maak hier dan met name in de keuken gebruik van. Hoge keukenkasten geven niet alleen een luxe uitstraling, maar het is ook nog eens enorm praktisch. Een paar centimeter extra zorgt al snel voor een extra plank in uw kasten. Wanneer u een zeer hoog plafond heeft, kunt u zelf denken aan het stapelen van keukenkastjes.

Afspraak maken