Zoeken
Sluiten
  • Professionele keukenrenovatie in één dag
  • 5 jaar garantie
  • +15.500 tevreden klanten

Een keuken achterwand van glas

Achterwanden zijn er in allerlei soorten en maten. Het materiaal van uw achterwand kan ook verschillen. Een steeds vaker voorkomend materiaal als achterwand zijn de glazen achterwanden. Deze achterwanden ogen erg mooi, maar hebben ook enkele nadelen. Wij geven u meer informatie over het plaatsen van een glazen achterwand in de keuken.

Wat kost een glazen achterwand?

Het laten plaatsen van een glazen achterwand kan vrij prijzig zijn. Het materiaal is relatief duur waardoor de achterwand aanzienlijk duurder zal worden. Intereno plaatst overigens geen glazen achterwanden. Wij plaatsen wel tal van andere achterwanden van andere materialen, welke vaak vele malen voordeliger zijn. Daarnaast worden glazen achterwanden vaak door een specialistisch bedrijf gefabriceerd en geleverd. Hierdoor neemt de installatie van een keuken veelal meerdere dagen in beslag. Intereno streeft naar een keukenrenovatie binnen één dag en gebruikt andere materialen voor de achterwand van uw keuken.

Wat moet er achter de glazen achterwand geplaatst worden

Een glazen achterwand kan voor allerlei achtergronden geplaatst worden. De glasplaten zijn vaak gecoat maar laten wel wat licht door. Zo kan een glasplaat geplaatst worden voor tegels, een geverfde muur of voor een muur met behang. Wel is het aan te raden om de muur dezelfde tinten te geven als de glasplaat, zodat de overgang niet al te groot wordt.

Alternatieven voor een glasplaat in de keuken

Intereno biedt tal van alternatieven voor een glazen achterwand, die in de meeste gevallen ook een stuk betaalbaarder zijn. U kunt bij ons kiezen uit verschillende achterwanden van kunststof of hout. Daarbij is het mogelijk om allerlei soorten kleuren te kiezen, zodat de achterwand helemaal bij uw keuken past. Onze adviseurs geven u hier graag meer informatie over. Wanneer u exact wilt weten welke soorten achterwanden wij aanbieden, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Afspraak maken